Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 - Oj panie Pierwszy toż my się tu bez porządnej bitki zanudzimy do Tortugi. Chodźby na kije jak nie na szable nam się panie Pierwszy pozwól bić. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Niech będzie. Ale z umiarem. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 - Dobrze to co szermierzu do pierwszego zęba? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Bosmanie *krzyczy z bocianiego gniazda* Obudź no załogę. Ale najpierw kuka żeby na śniadanie coś zrobił. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 -Tak jest! *po czym schodzi do kajut* -Wstawać dziady obesrane!! Koniec spania!! Pierwszy woła na pokład!! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *schodzi na pokład* Maszty na horyzoncie chłopaki *po czym dodaje* dziewczyny. Przygotować się do porządnej bitwy. No już ruszać się. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Kamraci! Proponuję zrobić krótki postój przy najbliższym lądzie. Mi też się należy odpoczynek. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 -Cichaj sternik bitwa idzie!! *krzyczy biegając z szablą w górze* -Łapać kordelasy samopały i do dział! Ihhha! Łup i bitka! Panie pierwszy proponuje załadować shrapnerami coby statku nie uszkodzić ichniejszego a załogę wybić, bo za łajbę to dostaniemy sporo! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Zrobimy co będzie konieczne. Na stanowiska ale już. Załadować działa. Przygotować muszkiety i szable. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 -Tak jest! *od teraz zabija wszystko co się rusza i nie jest z załogi lub nie chce do niej dołączyć bo w realu musi już iść na uczelnie i wróci dopiero wieczorem* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ok narzazie i miłej nauki ;]. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *wychodzi na pokład* Co tu się dzieje? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 W porządku! Obejdzie się bez żadnych postojów! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Przygotować się do abordażu, ognia. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Co kto jak?! co tu się dzieje do stu beczek rumu?! jaki abordaż?!... tylko strzelać celnie!!*bierze szablę* dajcie mi ich tu!*podbiega do jednego z dział i zaczyna je ładować gwoździami i tłuczonym szkłem* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 * Podpływamy do statku handlowego* Czekać na mój sygnał. Jeszcze jeszcze, teraz OGNIA! Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Róbcie swoje! Ja czekam za sterem. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Skrzek. Ooo, statek handlowy, będzie pieprz :3 Zaraz, co tak cicho? Przecież teraz rabujemy! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *Ziewa*Co to ma być? *Korzystając z okazji ukradkiem zgarnia butelkę ze stołu i wypija kilka łyków* Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ekhem... Esth, ładnie to tak zabierać komuś? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *Wypija łyk*W końcu moja funkcja to "Pokładowy kot złodziej",czy jakoś tak....czyż nie? Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 No to odpalamy!*BUM! wystrzał z działa wzbił w powietrze kłęby dymu, gwoździe i tłuczone szkło skosiło z nóg załogę wrogiego statku* Nie wiem jak wy ale ja nie biorę jeńców!*uzbrojony w szablę i tasak przeskakuję na pokład statku handlowego* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *Siedzi na stole i pije rum* Jakbyś potrzebował pomocy,to..zawołaj kogo innego *Bierze kolejny łyk* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Do Abordażu kamraci. *Na linie przelatuje na drugi statek i zaczyna siekać wrogów. Wyjął pistolet i strzelił wrogiemu kapitanowi miedzy oczy* Haha *po czym dalej ciął marynarzy z statku handlowego* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie odbierzecie nam tego,co najcenniejsze! *Zajmuje się ochranieniem rumu* Link do komentarza
Recommended Posts