Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 @ewi- no jeszcze 2 repki i masz umówioną zapłatę Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie. Ona przyniosła świeże jedzenie gdy ja głodowałem. *nadal je papkę*. Dała byś trochę tego chlebka ??? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jak przynoszę jedzenie to oczywiste że się je je! Poza tym możecie jeść do woli,bo kradzione nie tuczy *Chwyta jabłko i poleruje je rękawem* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Primo: To je Red. Czego się spodziewasz kocico? Secundo: Kot z rękawem? ok Tertio:Macie jeszcze 10 minut.Potem wypływamy. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Spokojnym krokiem wchodzi na pokład* Hej ho to pijany pegaz i butelka rumu! dobra...7 beczek rumu i 4 beczki prochu plus 45 kg owoców... zanim się zorientują że ich okantowałem będziemy na pełnym morzu... trza to załadować na pokład. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Secundo: Kot z rękawem? ok Już mówiłam,że jestem KOTOŁAKIEM. Noszę ubrania jak wy *zaczyna jeść jabłko* Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *biega po pokładzie jakby miała ADHD i Alzheimera* *schodzi z pokładu i idzie gdzieś* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Macha koniuszkiem ogona i patrzy po załodze* Trochę tu nudnawo. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *wbiega na pokład niosąc sztalugę,farby,płótna,pędzle, itp.* Odbijajmy! Szybkoo! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czas bym opowiedział wam o naszym zadaniu! Zbierzcie się wkoło kamraci! Zaśpiewam wam dziś Balladę. Kapitan bierze swą podziurawioną gitarę i zaczynając na niej grać,śpiewa: (Autor-Spinwide.Wszelkie prawa zastrzeżone[czyt. Jak mi to ukradniesz to cię znajdę] ) Opowiem wam historię, o groźnym potworze! Sto razy większym, Niż największe morze! Bestia strasząca w tym oceanie! Legenda mówi, o Lewiatanie! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Krzyk kapitana, budzi nas z rana, Gniew Posejdona Zrodził demona! Potężne szczęki, miażdżące załoge, ogromna macka chwytająca twą nogę! Ma setki macek! Każda jak słoń! Pełzną ku tobie! Chwytaj swą broń! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Wrzask kapitana, budzi nas z rana, Gniew Posejdona Wzywa demona! Urwana noga! Zmiażdżona klata! Lewiatan to ZGUBA PIRATA! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Ryk kapitana, budzi nas z rana, Gniew Posejdona Rozsierdza demona! Oto jest morał,mej opowieści: jego ofiary znikają bez wieści, bo nic nie pokona.... ....Grozy Demona! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Lewiatan! Tytan zła! Płynie po ciebie, Czarna Bestia! Yarr Harr! Oto nasze zadanie! Dziś wyruszamy,by dopaść Grozę Mórz-LEWIATANA! Legendy mówią,że strzeże on nieskończonych skarbów! One będą nasze! Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 ale dlaczego Lewiatan? Jak sklep... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ciekawa. Ale co my polować na Lewiatana zamierzamy ?? Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 No odpływajmy!!! *wskazuje dłonią grupę rozwścieczonych wieśniaków z pochodniami* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Polować? Idziemy do jego legowiska!Nie mówcie mi że załoga Pijanego Pegaza boi się przerośniętej kałamarnicy?Ogromne skarby będą nasze! Poza tym rada piratów zleciła nam to zadanie!Niedługo odbędzie się wielka bitwa (kto oglądał "Na krańcu świata" ten wie) i nie możemy pozwolić by Lewiatan,czy jak zwał tak zwał,Kraken,stanął przeciw flocie piratów! Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A więc gotowi? Obieramy kurs i ruszamy! Skarby, skarby, skarby... <--- Avatar mówi sam za siebie. ^^ Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nareszcie dostanę jakąś porządną koronę... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Btw. Oceniać Balladę.Mam zamiar pisać więcej takich pierdołków i chcę wiedzieć jak mi to idzie. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Odnośnie tekstu to jest on zacny:fluttershy4: Odnośnie celu naszej misji: Lewiatan? myślałem że zwędzimy necronomicon albo będziemy walczyć z latającym holendrem...lewiatan to pikuś, jesteśmy w końcu załogą pijanego pegaza czyż nie? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jedna wielka misja naraz przyjacielu. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ciekawie się zapowiada. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Alder, mamy czas... Zaczniemy od skar... znaczy pokonania lewiatana! Tak! No i zgarnięciu skarbów. ^^ Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 I przestaniu spamowania.Zieloni mi spinają,że to się zmienia w "Pirackie Spamowisko" bo nic konkretnego się nie dzieje. Tak więc proszę żebyście zaprzestali postów typu: Bo to ani nic nie wnosi do zabawy a może poskutkować kolejnym Wipe'm Offtopu. @Edit: NOWE WIEŚCI! Królestwo Equestrii robi pobór do Floty Wojennej! Trzeba zacząć być ostrożnym! Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Okej, no dobrze... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Eee : http://mlppolska.pl/Watek-Zapisy-do-Floty-Krolewskiej-Wielkiego-Ksiestwa-Equestrii--4948 Mamy wrogów. Będą nas ścigać . Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czyli najprościej to ujmując mamy pisać bardziej przemyślane i sensowne posty? Rozkaz! Kapitanie,ile dni drogi do następnego postoju? Link do komentarza
Recommended Posts