Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Hah. Szpiegujesz nasze pochrapywanie? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Hahaha! Rzeczywiście dużo się dowiesz. xD Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 She is a spy! NOOOOOOO!!! Ale dobra, mieliśmy przestać offtopować. Wie ktoś może, ile jeszcze będziemy płynąć do tej ogromnej kałamarnicy? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 To zależy od Spinwide'a. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 (*WTH skąd oni wiedzą że ona tu jest ? jest przecież niewidzialna .-. *) Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 She is a spy! NOOOOOOO!!! Ale dobra, mieliśmy przestać offtopować. Wie ktoś może, ile jeszcze będziemy płynąć do tej ogromnej kałamarnicy? Ty nie śpisz?! Myślałem, że tylko ja i Red zostaliśmy na nogach... Hmm... Dokładnie nie wiem ile będziemy płynąć. Pytaj nawigatora... Aha, śpi. xD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Cisza nocna jest. Idźcie spać. Ale już . Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tu cie mam. Związuje szybko szpiega i przywiązuje do masztu. Nie uciekniesz. A ja dalej będę siedział na warcie. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *podchodzi do Red'a z butelką rumu i siada obok niego* Nie zostawię cię tutaj samego. Chcesz się może napić? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Co tu się dzieje?! Mieliście iść spać, tak?! Imka, teraz ci się walczyć zachciało? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 O nie nie ma tak. Ta lina która zostałaś związana zaklęciami uniemożliwiając zrobienie ci jakiegokolwiek czaru. Adanor co masz do picia* patrzy nadal na związanego szpiega* Hmm on raczej nie ucieknie już nam. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 (no wiesz co RedBalance xd Więc inaczej) Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Chwieje się lekko po otrzymanym ciosie, po czym się odwraca i rzuca nożem w uciekiniera. Niestety chybia, przez zbyt dużą ilość wypitego rumu* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ale i tak nie uciekłaś. Siedź cicho bo cie damy rekinom na pożarcie. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 zakład? o było dobre...ale teraz ja muszę już lecieć *łapie jedną z lin przelatuje nad całym statkiem skacze i telepotuje się* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Co się działo tylko w wyobraźni imki. Oo zapomniałem powiedzieć. Ta lina przygłusza wszystkie twoje zmysły. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dobra robota Red! Trzymaj *podaje mu do połowy pełną butelkę rumu* Dzięki tobie dowiemy się czegoś o naszych przeciwnikach...hic! A teraz niech szpieg czeka na kapitana. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie ucieknie. Nie ma nawet mowy. Jeśli myśli ze jest daleko z stąd to się myli. Ale pamieć to co innego. Rum zostawię sobie na jakąś okazje bo teraz wartuje. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Okazja będzie, jak się tylko kapitan obudzi, ale mała ilość rumu jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Łyknij choć trochę, dla zabicia chęci do spania. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 (Nosz xd ok dopasuje się) Oby mnie nikt nie usłyszał (oczywiście wszystko co mówi oni słyszą) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Oj po rumie bezie mi się chciało bardziej spać. Idź się napić z Ihnes. Ja wartuje. Może jutro jak ktoś inny będzie pełnił warte. Możesz się dołączyć do piratów. Ale o tym pomówimy jutro przy kapitanie. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 g-gdzie ja jestem? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Na Pijanym Pegazie. Nadal związana i nadal w naszych rekach. Nie uda ci się uciec. Link do komentarza
Recommended Posts