Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 DOSYĆ! Jeśli to ma tak wyglądać to dziękuję bardzo!Nieopisany chaos jest w prawie każdym miejscu,wszyscy robią co zechcą i całkowicie olewają cały sens opowieści! Ostrzegam was:jeśli przy następnym evencie będziecie zachowywać sie tak samo to zamykam temat! Cała ta zabawa przemienia się w bezsensowny pełen chaosu spam! Bardzo się na was zawiodłem.Myślałem,że potraktujecie sprawę choć w minimalnym stopniu poważnie. -.- Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 (No dobra,jestem w tej przeklętej jaskini) @UP no sorry,ale jak piszę długiego i przemyślanego posta,to ktoś mi wyskakuje w tym czasie z postem który zawiera max.5 słów i muszę wszystko edytować. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Siedzi w swojej kajucie nasłuchując dziwnych dżwięków, nagle usłyszała przedziwną melodię. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 A nie ja mam pomysł. Ustalmy kolejność. Tak będzie dobrze. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 :avanę: Co do kroćset? Wsłuchuję się w melodię... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dobra...otóż pisać będziemy w takiej kolejności 1.Red 2.Ihnes 3.Estherenn 4Psotunia 5.Eliza 6.Alder 7.ewi 8.Spin jeśli kogoś nie będzie to pomijamy jego kolejkę i jedziemy dalej. w porządku? @Pominąłem Esth wybaczcie Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dobra Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ok zaczynam. Oprzytomniałem - Eee wszystko ok. Popatrzył po sobie. Poczuł bul w okolicy brzucha gdy spojrzałem zobaczyłem krew i mała dziura. Niech to. Podniosłem szable i dalej zacząłem atakować Trytona. Nagle się zorientował ze w dziwnym metalowym uchwycie była gałka. Pociągnąłem i na górze rękawicy wyciągnęło się ostrze. A masz * krzyknąwszy trafiając w trytona* .... Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Oki, Red zaczynaj. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 A ja? Dopisałem.Wybacz Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *Chcąc rzucić w trytona kolejnym nożem zorientowała się,że nie ma już żadnego.Rzoglądając się gorączkowo dookoła siebie spostrzegła swój łuk.Chwyciła go szybko i wycelowała w trytona.Strzała odbiła się od jego pancerza* Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Leżąc pod ścianą traci przytomność. W jego głowie przenosi się w jakieś odległe miejsce, w którym spotyka jakąś postać. To ta sama postać co była w jaskini. Ihnes: Znowu ty? Kim ty jesteś i... gdzie ja jestem?! Postać: Uspokój się. Słuchaj. Nie możesz ich teraz zostawić. Musisz tam wrócić i pomóc im pokonać Trytona. I: Tak?! Wyobraź sobie, że jestem ledwo żywy! Czemu to ja mam iść walczyć, co?! Czemu nie ty?! P: Bo ja już kiedyś próbowałem. Jeśli nie pokonacie Trytona skończycie jak ja. Zostaniecie tu na zawsze do póki ktoś nie zabije potwora. I: Ale czemu mówisz to mi? Spin jest kapitanem. P: A ty sternikiem. To ty sterujesz okrętem na którym jest załoga. Musisz ich pokierować. Pamiętasz pomnik, o którym mówił Red? Tam jest pewien kryształ. Rozbijając go, osłabisz bestię. A teraz idź! Budzi się i szuka drogi do pomnika. - Red! Jak dojść do tego posągu którym mówiłeś? @Down: Ma się tą fantazję. xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 @Up...Tej niezłe! xD Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *nadal jest na statku* Chyba polecę z powrotem do jaskiń. Raczej nie dzieje się tam nic dobrego. *leci i po dłuższym czasie znajduje załogę* Witajcie. Jak tu się zabrać za tego Trytona? Ja mam tylko patelnię, wybaczcie. Na szczęście Red już go pokonuje, ale trzeba mu pomóc! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *szarpie się z Tyrtonem, jednak po chwili jedna z syren zadaje jej ranę. Czuje, że dłużej nie wytrzyma i spada do wody* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Alder? ewi? Anyone? Spora część znów zniknęła: Eliza musiała iśc,a reszty nie widzę.Ja sam też muszę zaraz iść.Powiedzcie: zakończymy event jutro ? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Kończmy jutro po 17 bo mam siostrę-debilkę Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dobra. To dzisiaj nie wypaliło bo nie było organizacji zbytniej. Kończymy jutro . I jutro od razu napisz kolejność. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ok. Jutro po 17 Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ja od razu mówię, że dołączę gdzieś po 19.00. Także kontynuujcie przygodę dalej. Ktoś inny może iść do tego posągu, a ja się później dostosuję do akcji. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Kapitan obecny.Teraz czekamy na resztę Mam do was prośbę,nie piszcie w temacie o swojej gotowości do gry.Po prostu miejcie temat otwarty w osobnej karcie na przeglądarce bo takimi postami zaśmiecamy forum A przecież widać kto obecnie czyta temat. @Poza Elizą.Ona jest wilkiem ninja i musi napisać xD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ej napisz kolejność na początku żeby nie było chaosu tak jak wczoraj. Jak już to zrobisz to usunę po prostu ten post. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Obecna! I gotowa! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Otóż układ będzie taki 1.Spin (będę pisał zawsze na końcu lub na początku by[jako że ktoś musi czasem pełnić coś typu funkcji narratora] móc dopasować historię do tego co napisaliście) 2.Psotunia 3.Ewi 4.Estherenn 5.Ihnes 6.Alder 7.Eliza 8.Red (Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam i zaraz dopiszę) Zaczynamy gdy pojawi się reszta. @Down- nie widać cię czy przeglądasz temat (przynajmniej u mnie) i cały czas jesteś oznaczona offline. Wilczyca-Ninja Link do komentarza
Recommended Posts