Leon78657 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Co do nazwy okrętu to może "Pijany Pegaz" Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Hm...Bardzo dobra nazwa...i bardzo na miejscu *paczy na 1-szego oficera* Zdecydujemy później! Szable w dłoń! Strażnicy chcą nasz statek! Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Jest mi obojętne:D Trzeci oficer, Działonowy albo okrętowy obibok:D Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Hah dobrze ze zdążyłem wypić ten rum. Dobra zrobimy trochę hałasu, ognia z dział. * wyciągnął szable i zaczął machać nad głowa* Arghhh *hik*. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Sięga po kordelas i sieka najbliższego strażnika. Wszyscy na statek! NA STATEEEEEEK!!! Spin wyjmuje zza pasa pistolet i strzela w jednego z trzymających się z tyłu dowódców straży. @Alder- gratuluję. Zostałeś naszym zbrojmistrzem Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 *Bosman już ostrzy szable i poprawia bicz przy pasie, bierze haust rumu i do boju* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Haha a masz i ty, ty też dostaniesz * zabijając 3 strażników krzyczy do kapitana* ja już 3 utłukłem a pan kapitanie Spinbrody ? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kapitan wbiega na pokład statku przecinając po drodze gardło strażnika.Po upewnieniu się czy cała załoga wbiegła na okręt skopuje nadbiegającego przeciwnika do wody po czym woła: Wypływamy! Połowa z was do wioseł,reszta do dział! Cóż,na mnie czas -widzimy się jutro o 17. Resztę bitwy pozostawiam tobie pierwszy oficerze. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ja do dział xD. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 *Bosman wywija szablą i strzela biczem dookoła siejąc zamęt śmierć i zniszczenie, 3 posiekanych jeden uduszony biczem i dwóch zatłuczonych butelką po rumie*- Trzema nie ma co się chwalić panie Pierwszy za to sześć to chyba nie zgorszy wynik Aj. * *po czym wbiega na podnoszony już trap i biegnie chybcikiem do działa* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Zaraz się okaże że nie będzie kogo do wioseł dać < ej poczekajcie mamy przecież dziewczyny na pokładzie > . Bosmanie do wioseł a nie na przechwałki się zebrało. Potem możemy sobie pograć w kości przy rumie i szantach. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 *zaczyna ładować jedno z dział, kartaczami*Mam nadzieję że mogę strzelać bez rozkazu?!*Szybko wycelował i podpalił ląd...BUM! kłęby dymu wzbiły się w powietrze" Dobra ilu trafiłem?! a zresztą*zaczyna szykować drugą salwę* Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Pięknie! Załoga się powiększyła! Jaki kurs obieramy? Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 *Bosman po salwie z działa szybko dobiega do wiosła i zaczyna machać jak opętany* -Panie Pierwszy, Panie Kapitanie wiatr zaczyna się wzmagać może postawimy reje pierwszego i drugiego masztu na pewno coś złapiemy. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Stawiać żagle sterniku, nawigatorze do swoich obowiązków. Kotek, ja lubię koty możesz mi wskoczyć na ramie zamiast papugi xD. Obrać kurs na Tortuge, tam zaczniemy musztrować pod nasz okręt. mam nowa nazwę dla statku : Syn Wojny. xD Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Przydałoby się nam trochę więcej załogi bo na razie to ledwo co nam się da utrzymać okręt w ryzach, mam nadzieję, że w Tortudze znajdzie się wystarczająco dużo chętnych. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Gotowe! Ruszamy! http://www.youtube.com/watch?v=os5TXyJlEMc Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Płyniemy! Dobrze, więc gdzie do stu tysięcy piorunów jest rum!! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nie patrzcie tak na mnie Wypiłem *hik* tylko polowe xD. Na Tortuge. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Tak jest Panie Pierwszy na Tortugę tam już się pożądnie w rum i grog zaopatrzym, zanam ja tam człowieka co pędzi wyśmienity bimber! A jak kopie! Huh! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Więc na Tortugę! Gdy zbierzemy większą załogę,wyruszymy na poszukiwania skarbu! Dalej psy morskie! Do wioseł! Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Ale Kapitanie postawiliśmy już żagle. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Whatevah! Idę do kajuty! Poinformujcie mnie gdy zobaczycie ląd! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kapitanie, nie potrzebujemy *hik* wioseł na otwartym morzu. Wszyscy prac szmaty i myc pokład do błysku ale już. Link do komentarza
Recommended Posts