Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Ale pokład jest czysty no może poza tą zaschniętą krwią, ale ona myślę dodaje uroku! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Dołączyło parę kolejnych osób więc oto KOLEJNA lista: Spinwide- Kapitan Spinobrody Elizabetta- Adiutant Katherine- Główny Bukanier RedBallance- Pierwszy Oficer Losse- Drugi Oficer Cloudchaser- Obserwator Soonrise- Nawigator (który zna się tylko na rumie) lordek- "kuk,albo inny kuchaj-majster" (Cokolwiek to nie oznacza) Ihnes- Sternik Leon z jakimiś tam cyferkami w nicku,nie chce mi się sprawdzać- Bosman Alder- zbrojmistrz Estherenn- pokładowy kot-złodziej Tisos- Łowca Skarbów Psotunia- Papuga Okrętowa Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Umyć mi to ale już bo przywiąże do masztu na tydzień. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 *bierze szczote i szoruje*-Przydałby się jakiś majtek okrętowy i paru do klarowania pokladu i olinowania. Eh Ciężkie życie pirata. (Kapitanie wybrano już nazwę statku?) Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nie no oficerze numer 1 az tak sie rzadzic ? xD Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Skrzek, skrzek. *szum skrzydeł* Mogę być papugą? Nie będę papugować, obiecuję :3 Cross my heart, hope to fly, stick a cupcake in my eye. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Może póki ja jestem w kajucie. Co do nazwy statku-WY mieliście wybrać =.=' Osobiście jestem za "Pijanym Pegazem" Możesz Psotuniu ale to już ostatni zwierzak.Ostatecznie wyjdzie na to że będziemy mieć tu więcej zwierząt niż załogi! No wie pan co? Jak pan może mnie tak obrażać, panie kapitanie ;_; ~ Elizabetta Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ja się nie żądze, dbam o to żeby statek nie śmierdział łojem. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -A papuga umie sprzątać pokład bo od tego też by się nam ktoś przydał? Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 * zagląda do kajuty * Seriously Kapitanie ? "Pijany Pegaz" :twilight9: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Syn Wojny był by lepszy xD albo Złoty Golem Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 "Pijany Pegaz" jest bardzo Piracki i jest BARDZO na miejscu patrząc na zachowanie załogi. Trzeba też wybrać coś na wzór hymnu,czy może piosenki pokładowej Moja propozycja: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 a to moja xD 24 Lutego prawdziwa piracka szanta !! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kapitan wychodzi z kajuty z listem w ręku. Papugo! Mam dla ciebie zadanie!-podaje jej zwinęty pergamin- Polecisz na Tortugę i dostarczysz ten list piratowi Jednookiemu.Bardzo ważne byś dotarła tam nim dopłyniemy na miejsce.Jasne? Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Możesz też powtórzyć mojemu znajomemu bimbrownikowi Gustawowi żeby zaczął pędzić grog na nasze rychłe przypłynięcie. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nawigatorze wiesz za ile będziemy w Tortudze Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Panie kapitanie!, pozwolę sobie sprawdzić stan uzbrojenia...mam nie odparte wrażenie że na tortudze będzie ciekawie, poza tym jeśli mamy zabijać i rabować to musimy mieć czym*może znajdę jaki rum* -pomyślał-więc do roboty... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ooo to idę z tobą . Rum napój bogów. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Yay! Już lecę! Skrzek! A sprzątać nie umiem Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Rób jak uważasz Alder,ale masz mi potem zrobić listę uzbrojenia.Nie spodziewałbym się tam hugów na powitanie. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ja się tam w ogóle nie spodziewam powitania...panie kapitanie...oczywiście lista zostanie spisana. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Może i ja się przydam *szeptem* Panie pierwszy zostało co jeszcze do chlapanięcia w ładowni? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Dobra Alder choć my czy jest coś rum.. amunicji miałem powiedzieć xD. @Leon78657 Kuk ma klucze do ładowni Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Podchodzi do drugiego oficera -Idź z nimi i miej na nich oko.Jak opróżnią całe zapasy to będzie źle. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Oj kapitanie w amunicji nie znajdziemy przecie rumu Link do komentarza
Recommended Posts