Elizabetta Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 *zwraca się do kapitana* A ja, panie kapitanie? Co mam robić? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Adiutant ma za zadanie pomagać kapitanowi - chyba xD. Właśnie, więc pytam w czym mam pomóc ~ Elizabetta Nie wiem, chyba że masz rum to możesz mi pomóc. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Eliza....-podaje jej listę z paroma punktami "-Sprawdzić zapasy jedzenia(czyt. pójść męczyć kuka żeby powiedział na ile dni podróży żarcia wystarczy) -Spisać zapasy rumu=Dopisek:WAŻNE! Jeśli liczby nie będą się zgadzać odpowiedzialni za uszczerbek w liczbie butelek zostaną ukarani. -Zebrać raport od obserwatora" Kapitan rozglądał się ciągle po statku szukając nawigatora. -CZY KTOŚ GO WIDZIAŁ? Muszę z nim porozmawiać! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jak mnie ktoś by pytał gdzie jestem to ja będę siedział w swojej szalupie. *odchodzi pokornie* Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Skoro nie ma rumu, a pokład wysprzątany, żagle postawione i wspaniałym baksztagiem wydęte wprost na kurs, to idę strugać drewniane nogi, na sprzedasz w Tortudze, bo trzeba za co bimbru i rumu kupić, czekając na dalsze rozkazy. -Panie pierwszy czemu idziecie do szalupy zamiast do kajuty czyżby za dużo rumu? Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jak to nie ma rumu ? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kocie chciał byś sobie siedzieć na moim ramieniu ? Bo wole do szalupy. I nie pytać dlaczego. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Nie ma bo zamknięty a kuk bez przydziału nie da. A jak tu sprawdzić przydział kto wykorzystał jak pierwszy co chwile podpija. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 *Wchodzi do szalupy* Ale tu przyjemnie . Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nienienienienienie tylko nie to! Ze wszystkich-możliwych-rzeczy-ta-jest-NAJGORSZA! Normalnie * wzrusza ramionami* Chociaz tez mnie to troche zalamuje... Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nienienienienienie tylko nie to! Ze wszystkich-możliwych-rzeczy-ta-jest-NAJGORSZA! -A czy koty nie pijają mleka czasem, chodź wsumie jesteś pirackim kotem, a nie to zrozumiałe że pijesz rum i do tego gadasz. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kto to wie czy tam jest rum. Choć to się okaże ;] Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Eh....Pierwszy,wypiłeś swój przydział za niemal cały następny tydzień,więc jeśli dowiem się że choćby dotknąłeś rumu to osobiście przeciągnę cię pod statkiem.ZROZUMIANO? Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Brakuje wam szermierza więc dołączam dawać mięcho XD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nie wypiłem rumu. Przecież trzeźwy jestem kapitanie * chucha kapitanowi w twarz* Oj przepraszam 5 tygodni temu myłem zęby . Ostatni Rum jaki piłem to był ten który dostałem w prezencie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Szermierz hm? Witaj na pokładzie Szefie Abordażystów ;F @Red-GHaaaaaa....*Kapitan traci przytomność na parę minut.Zaraz po przebudzeniu woła: -PIERWSZY OFICERZE! Nie tylko czuję rum aż nadto ale i zaraz po tym nie czuję własnego nosa! Masz NATYCHMIAST zająć się swoimi zębami! Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 - Do walki się garną, szermierz, ale dalej nie ma kto statku sklarować, no cóż mam nadzieję, żeś nie jest raptus i paru nam zostawisz do usieczenia. - Wolno i rum z mlekiem, chodź mniej podziała Kocie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ej został nasz hymn wybrany i nazwa naszego statku ?? Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 hehe to zależy od mojego nastroju.Jak będziecie mi przeszkadzać to was też mogę uszkodzić przez przypadek Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 To jak kocie wskakujesz mi na plecy ??? Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Niech kapitan zdecyduje albo niech się zrobi jakieś zorganizowane głosowanie! I bandery jeszcze nie mamy chyba! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 *podchodzi do kapitana* Mam raport: Kucharz mówi, że jedzenia starczy nam co najmniej na dwa tygodnie, tylko zapasy wody nam się kończą, więc radzi by oszczędzać zarówno wodę jak i rum. Swoją drogą, na szczęście nie ubyło żadnej butelki rumu, a nawigator mówi, że jesteśmy już blisko celu. "Jeszcze tylko kilka dni." Co jeszcze mogę zrobić? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Co chwilę podajecie nowe nazwy a zapominacie o starych.OD TERAZ NIE WYMYŚLAJCIE ŻADNYCH NOWYCH! Oto lista: -Złoty Golem -Syn Wojny -Pijany Pegaz (Jak o jakimś zapomniałem to mi napiszcie.Zaraz zrobię ankietę jak będzie trzeba ) Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jedzenie to trzeba udać się na łowy*rozgląda się* jest tutaj jakiś sprzęt? Link do komentarza
Recommended Posts