Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Rzuciłam w mantykorę kamieniem, odwróciłam się i zaczęłam biec przed siebie, wrzeszcząc tak głośno jak mogłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Mantycora przewróciła się, lecz to nie powstrzymało jej. Gdy zaczęłaś uciekać ona również zaczęła ciebie gonić. Ty byłaś niestety wykończona i nie mogłaś biec, a napastnik się zbliżał i nie miał dobrych zamiarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 a patykowilka nie można było? czy malutkiego smoka... nie, to za słodkie. I tak, obserwuję wszystkie sesje w tym dziale dodaję tu odrobinę humoru jeszcze tylko tamte sesje skomentuję @DOWN jestem jak Pinkie, nic nie poradzę @DOWN_DOWN mam inne poczucie humoru, a śmieszne są odpowiedzi na komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 (Nightmare, nie zaśmiecaj mi sesji... ) Przez kilka chwil biegłam, myśląc nad czymś, co by mnie uratowało. W końcu przyszedł mi do głowy pomysł. Nie wiedziałam, czy mam dość sił, by to zrobić, ale nie miałam wyboru. Zatrzymałam się, odwróciłam i spróbowałam podnieść magią mantykorę i rzucić nią o drzewo. Przygotowałam się do uskoczenia na bok na wypadek, gdyby mi się nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Humoru? Chyba horroru > Próbowałaś podnieś mantycore, lecz nie udało ci się. Byłaś za bardzo zmęczona aby cokolwiek zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie mogąc zadziałać bezpośrednio na mantykorę musiałam szybko wymyślić coś innego. Poczekałam aż będzie bardzo blisko i rzuciłam się w lewo. Omiotłam okolicę w poszukiwaniu czegoś, co mogłabym użyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Na ziemi było tylko kilka gałązek i małe gałązki. Mantycora spodziewała się tego i błyskawicznie odwróciła się w twoją stronę i skoczyła. Nagle gdy była tuż przed tobą dostrzegłaś sylwetkę kucyka, która cisnęła kamieniem w mantycore. Odleciała ona kilka metrów i przewróciła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie zastanawiając się ani chwili szybko wstałam i zaczęłam uciekać od mantykory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Odeszłaś niedaleko i widziałaś jak tajemniczy kucyk idzie w stronę mantycory i prawdo podobnie związuje ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 nie będę psuć zabawy, ale wiem, kto to jest było u imki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Schowałam się za drzewem i przyglądałam się z ukrycia kucykowi, próbując rozpoznać kto to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Było ciemno i nie mogłaś zauważyć nawet koloru sierści. Gdy kucyk skończył związywać mantycore zaczął się rozglądać. Prawdo podobnie w poszukiwaniu ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przez chwilę wahałam się, po czym wyszłam bez słowa zza drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Kucyk zauważył cię i powolnym krokiem ruszył w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Stałam w bezruchu obok drzewa, czułam jak moje nogi drżą. Ledwo powstrzymywałam się przed ucieczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Kucyk podszedł do ciebie. Była to Applejack. - Wiedziałam, że dobrze robię idąc za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Odwróciłam głowę, nie mogąc spojrzeć jej w oczy. - Och... Ja... Dziękuję... I p-przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Nightmare jeśli masz coś do powiedzenia to nie pisz (chodzi o sesje z imką) > - To jak zostajesz tutaj w tym przytulnym lesie czy wracasz do mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Ja... N-nie wiem... Chyba... W-wrócę, jeśli... Pozwolisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Przyjaciele siebie nie zostawiają. - powiedziała biorąc ciebie na plecy. - W takim stanie daleko nie zajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie... D-dam... Radę... Zamknęłam oczy i zasnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Obudziłaś się następnego dnia po południu. Obok ciebie siedziały wszystkie twoje przyjaciółki oprócz Pinkie Pie. - Nareszcie się obudziłaś - powiedziała Twilight przerywając ciszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Podniosłam się szybko i rozejrzałam. - Co... Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Applejack znalazła cię w lesie Everfree. Co cię podkusiło abyś tam wchodziła w środku nocy? - zapytała Twilight lekko zdenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Ja... N-nie chcę o tym mówić... Po prostu... Nie chcę... Położyłam się i przykryłam głowę poduszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts