Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Poczułam jak się rumienię. Miałam nadzieję, że z powodu mojego naturalnego koloru Twilight tego nie zauważy. (Jakby co, to nie mam nic przeciwko robieniu shipa. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 <> - A więc co chcesz zrobić? Mamy jeszcze jakieś cztery minuty - powiedziała lekko się przybliżając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ja... N-nie wiem... A... C-co p-proponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - A co ci chodzi po głowie? - zapytała nie przestając chichotać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - C-co? Emm... N-nic mi n-nie chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Twilight przybliżyła się i położyła kopytko na twojej buzi uśmiechając się przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Patrzyłam na nią ze zdziwieniem i nie ruszałam się. Czułam, że rumienię się coraz mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Jesteś ciepła na buzi - powiedziała nie przerywając chichotu, który towarzyszył jej przez ostatnią minutę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wciąż się nie odzywałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Twilight powoli zbliżała swoją buzię do twojej. - Czy mogę? - zapytała się zatrzymując się kilka centymetrów przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Emm... Nooo... Ch-chyba tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Twilight po tych słowach pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zamknęłam oczy, odwzajemniając pocałunek. Objęłam ją lekko jednym kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po chwili Twilight przerwała pocałunek. - I...I jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Ja... Umm... Nie wiem... Może to p-powtórzymy? Zachichotałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Twilight tylko się uśmiechnęła i ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Znów odwzajemniłam pocałunek, tym razem przytuliłam ją mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po przerwaniu pocałunku siedziałyście w milczeniu. Po chwili czas się skończył, a drzwi otworzyła wam Applejack. - I jak było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wyszłam z szafy z uśmiechem, nie patrząc na Applejack. Położyłam się na tym samym materacu, co wcześniej i w milczeniu wpatrywałam się w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - No teraz twoja kolej Marino - powiedziała Applejack siadając obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Mmm... Co? Och, tak... W-wybacz, zamyśliłam się... Prawda czy wyzwanie, Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Prawda - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Spojrzałam na Twilight. - Dlaczego nie chcesz wziąć wyzwania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Lubię odpowiadać na różne pytania - odpowiedziała z uśmiechem. - Dobra Applejack prawda czy wyzwanie? - Wyzwanie - powiedziała jak zawszę. Natychmiast. - Pocałuj Marinę w usta - powiedziała z chichotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Najpierw spojrzałam na Twilight, potem na Applejack i uśmiechnęłam się lekko. Nic nie powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts