Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Zawsze mam czas. Chyba, że uczę się do egzaminu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Dobrze... To... Pójdę po Fluttershy, a ty po Rarity i Pinkie, dobrze? Chciałabym, żebyśmy wszystkie spotkały się tutaj o szesnastej, jeśli to nie problem... Applejack już powiedziałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Z tym będzie problem. Pinkie się nie oderwie od skrzynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Och... No tak, zapomniałam... To może... Zostawmy ją, jak Rainbow wróci, to im powiemy... To idź po Rarity, a ja po Fluttershy, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Dobrze. Coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nie... Tylko... Spotkajmy się tutaj wszystkie o szesnastej. I... Byłabym wdzięczna, gdybyś... Mogła mi trochę pomóc... Wiesz jak trudno mi o tym mówić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Dobrze - powiedziała zmierzając do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Dziękuję. Więc... Do zobaczenia o szesnastej. Wyszłam z biblioteki i skierowałam się prosto w stronę domku Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Droga nie była daleka, więc byłaś tam po jakimś czasie i stałaś już przed drzwiami do jej domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Uniosłam kopytko, wzięłam głęboki oddech i zapukałam. - Fluttershy, to ja, Marina. Mogę wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - D... Dobrze - powiedziała wahając się po czym otworzyła drzwi. - C... Co cię tu s... sprowadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Nie... Tak... Ale to później. Na razie chciałam... Porozmawiać. - powoli weszłam do środka. - Jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - D... Dobrze. A... A t... ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Ja... Lepiej. Dużo lepiej, dziękuję. A jak twoje zwierzątka? Może pomóc ci w czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - N... Nie musisz. D... Dobrze sobie z n... nimi radzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Wiem, że sobie radzisz. Ale gdybym ci z czymś pomogła, to miałabyś więcej czasu dla siebie... I dla przyjaciółek. Poza tym, bardzo chętnie ci pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - N... Naprawdę n... nie musisz. S... Sama dobrze dam s... sobie r... rade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - No dobrze... Nie będę zmuszała cię do przyjęcia pomocy. Może... Poszłabyś ze mną na mały spacer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - O... oczywiście tylko sprawdzę cz... czy niczego n... nie zapomniałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Dobrze. Poczekam na ciebie. Rozejrzałam się dookoła. Tak bardzo podobał mi się ten wystrój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Emm to jest zwykła dekoracja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Lubię zwykłe dekoracje. Naprawdę. Są takie... Nieprzesadzone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - T... ta rozmowa robi się trochę dz... dziwna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Och... Przepraszam... Już się nie odzywam. Może... Poczekam na zewnątrz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - J... jak chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts