Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Zwolniłam trochę i spojrzałam na przyjaciółkę. - Może wezmę cię na grzbiet? Nie chcę się spóźnić, a tak będzie chyba szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - N... Nie musisz. Poradzę sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Pozwoliłam się dogonić, a potem zrównałam tempo. - Myślisz, że dotrzemy do biblioteki na czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - M... Mamy 30 minut. Nie jest to daleko i możemy pozwolić sobie na spacer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Zwolniłam gwałtownie, a po chwili znów trochę przyśpieszyłam. - Może masz rację... Ciężko mi się myśli przez ten... Wypadek. Ale i tak wolę być za wcześnie niż za późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Nie musisz się martwić kochana. Wszystko będzie dobrze - powiedziała Fluttershy z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Szłam dalej lekkim kłusem i nie odzywałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Po jakimś czasie dotarłyście do biblioteki. Miałyście jeszcze 20 minut wyprzedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Powoli otworzyłam drzwi i weszłam do środka. - Twilight? Jesteś tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Tak już jesteśmy - powiedziała Twilight. Obok niej stała już Rarity oraz Pinkie Pie obejmująca skrzynkę na listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Spojrzałam na przyjaciółki z uśmiechem. - Cześć Pinkie, witaj Rarity, dobrze, że jesteście. Chciałabym... Coś wam powiedzieć, ale... Poczekajmy jeszcze na Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Zaczęłam krążyć w kółko czekając na Applejack. Z każdą chwilą moje zdenerwowanie rosło coraz bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Ja byłam u Applejack - powiedziała Twilight - Powiedziała, że nie może przyjść. Mówiła, że ci to powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Zatrzymałam się i spojrzałam na Twilight. - Tak? Mi powiedziała, że... Postara się przyjść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Postara się przyjść, a przyjdzie to jest moim zdaniem różnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Jak dla mnie postara się przyjść a nie przyjdzie to też różnica... Poczekajmy jeszcze trochę, może jednak da radę przyjść... Dobrze? Znów zaczęłam krążyć w kółko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Dobrze - powiedziała Twilight siadając. *** Czekałyście ponad godzinę, a ona nie wracała. - Ona chyba nie przyjdzie - powiedziała cicho Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Stanęłam w miejscu i odwróciłam się w stronę przyjaciółek. - Trudno... Więc... Chciałam wam powiedzieć coś... Bardzo ważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Słuchamy - odpowiedziała Rarity siedząc popijając herbatę. Pinkie natomiast nie obchodziło co się dzieje. Przytulała cały czas skrzynkę raz po raz otwierając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Spojrzałam na Rarity, potem na Fluttershy, następnie na Pinkie, a na końcu zamknęłam oczy, wzięłam głęboki wdech i powiedziałam szybko: - Nie urodziłam się kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Te żarty nie są śmieszne - rzuciła Pinkie Pie od niechcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Spojrzałam na Pinkie, spodziewałam się, że mogą mi nie uwierzyć. - Nie... J-ja... To p-prawda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Nie ważne - powiedziała biorąc skrzynkę i kierując się w stronę drzwi - Potem mi opowiecie tą ciekawą historie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Magią przytrzymałam drzwi. - Nie, poczekaj... To... To dla mnie bardzo ważne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts