Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Potem mi opowiesz. Może - powiedziała próbując otworzyć drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Proszę... Wysłuchaj mnie... Twilight, zrób coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - No wypuść mnie ty dzi... - Pinkie zamilkła. Nie wiedziała czy dokończyć. Ty dobrze wiedziałaś, że kucyki nie powinny znać ani rozumieć takich słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Byłam tak zaskoczona i wystraszona, że utraciłam kontrolę nad magią. Nie wiedziałam co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Co znaczy to słowo? - zapytała Twilight z zainteresowaniem. - Wasz człowiek wam na to odpowie - Pinkie powiedziała to i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 To, co powiedziała wstrząsnęło mną jeszcze bardziej. Nie rozumiałam jak mogła się o tym dowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - A więc? - dociekała się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - J-ja... Ja... P-przepraszam... Nie mogę... Ruszyłam powoli w kierunku wyjścia ze spuszczoną głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Twilight nie wiedziała co powiedzieć. Reszta kucyków z resztą też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Wyszłam z biblioteki i skierowałam się w kierunku farmy Applejack. Od dawna nie czułam się tak okropnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Gdy skierowałaś się w stronę farmy zatrzymała cię Pinkie Pie. - Musimy pogadać - powiedziała prawie bez namiętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Zatrzymałam się, ale wciąż wpatrywałam się w ziemię przed sobą. Nie odezwałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Chodź usiąść - powiedziała Pinkie wskazując na koncik kostki cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Spojrzałam na nią i po chwili wahania ruszyłam we wskazanym kierunku. Wciąż się nie odzywałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Po chwili weszłyście razem do pomieszczenia i usiadłyście przy stole. - Dobra mamy do pogadania. Jeśli chcesz teraz wyjść to proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Siedziałam przy stoliku i gapiłam się w ścianę. Nie ruszałam się i wciąż milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Wy ludzie jesteście zwykłymi materialistami. Tylko potraficie krzywdzić, a Celestia przymyka na to oko i pozwala wam zmienić się w kucyka. Nie zasługujecie na nic lepszego niż to co macie tam. Zabijacie zwierzęta, zanieczyszczacie środowisko oraz niszczycie siebie nawzajem w tej tak zwanej polityce. Nawet tutaj w Equestrii wasze zachowanie odbija się na przyszłości tej krainy. Gardzę wami i waszymi zwyczajami. A ty? Ty jesteś taka uczynna tylko dlatego aby zataić swoje prawdziwe pochodzenie - Pinkie mówiła bez uczucia. Nie była taka jak w serialu, który oglądałaś jak byłaś jeszcze człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 W moich oczach zaczęły zbierać się łzy. - N-nie... D-dlaczego tak m-mówisz... P-przecież... Ja n-nic ci nie z-zrobiłam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Nie mówię tylko o tobie, lecz o wszystkich ludziach, którzy są kucykami. Jesteście wszyscy tak samo zepsuci. Wszyscy jedliście mięso, niszczyliście środowisko i zabijaliście. Potraficie tylko myśleć o sobie i zadawać ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - N-nie... T-to nieprawda... J-ja nigdy nikogo nie z-zabiłam... D-dbałam o środowisko... P-proszę, p-przestań... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Powiem w waszym języku abyś zrozumiała. Spier**** stąd. To dla ciebie nie nowość słyszeć takie słowa co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Szybko poderwałam się, przewracając krzesło i wybiegłam z płaczem, kierując się w stronę farmy Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ze łzami w oczach pobiegłaś w stronę famy rodziny Apple. Nie było to daleko, więc po chwili stałaś już przed wejściem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nie zatrzymując się wbiegłam do środka i od razu skierowałam się do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wbiegłaś po schodach omal się nie przewracając i weszłaś do swojego pokoju. Wyglądał tak jak zostawiłaś go przed wyjściem do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts