Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Rzuciłam się z płaczem na łóżko i naciągnęłam kołdrę po czubek grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Leżałaś w tej pozycji długi czas. *** Po jakimś czasie gdy na dworze zrobiło się ciemno Applejack weszła do twojego pokoju. - Czy coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Mimo, że minęło sporo czasu, wciąż płakałam. - Odejdź... Daj mi spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Wiem, że jesteś na mnie zła, lecz ostrzegałam cię, iż mogę nie mieć czasu. Nie wiedziałam, że sprawi ci to taką przykrość - powiedziała widząc twoje łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Nie... Nie chodzi o ciebie... Po prostu... Z-zostaw mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Dobrze - powiedziała Applejack wychodząc - znajdziesz mnie w sadzie jakbyś coś chciała. - Zamknęła za sobą drzwi. Ponownie zostałaś sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nie ruszałam się, tylko mocniej naciągnęłam kołdrę na głowę i dalej płakałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Byłaś tam jeszcze jakiś czas, lecz z każdą minutą robiłaś się coraz głodniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zignorowałam głód, przewróciłam się na drugi bok i nadal płakałam pod kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zignorowałaś głód, lecz robiłaś się zmęczona. Było późno, a na dworze strasznie ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Senność była trudniejsza do pokonania niż głód, ale nie chciałam jej się poddawać. Znów się przekręciłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Z sennością nie dało się walczyć tak jak z głodem. Czułaś jak oczy ci się zamykała aby wkrótce zasnąć. *** Obudziłaś się następnego dnia. Byłaś smutna, bardzo głodna, lecz wyspana. Twoja buzia była mokra od łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Odrzuciłam kołdrę na bok, nie obchodziło mnie, że spadła na podłogę. Wyszłam z pokoju i skierowałam się schodami na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Na dole siedziała Applejack. Robiła herbatę i kanapki. Gdy usłyszała cię schodzącą uśmiechnęła się. - Witaj. Jesteś może głodna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Tak! - mój głos był bardzo agresywny. Po chwili odchrząknęłam i poprawiłam się przyjaźniejszym, chodź nie do końca normalnym tonem. - Tak... Co na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - K... Kanapki i herbata - odpowiedziała Applejack lekko zmieszana twoim tonem mówienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Siadając przy stole znów odchrząknęłam i odezwałam się swoim normalnym głosem. - To ja... Poproszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Applejack przyniosła talerz z kanapkami i postawiła na stole. Po chwili przyniosła herbaty i sama usiadła na krześle obok. - I jak było u Tiwilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Bez słowa zaczęłam jeść. Starałam się unikać wzroku towarzyszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Przepraszam cię, lecz naprawdę nie mogłam przyjść. Wczoraj miałam wyjątkowo dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Dużo nie straciłaś. Mój głos znów stał się lekko agresywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - A tak poza tym po co było to spotkanie? Jakoś mi wyleciało z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Nieważne. Nie było spotkania. Wstałam i skierowałam się na górę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Na pewno nie chcesz pogadać ani nic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Całkowicie ją zignorowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts