Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Ehh dobrze. Będę w sadzie jakbyś coś chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Bez słowa weszłam na górę do swojego pokoju i rzuciłam się na łóżko. Mój nastrój ani trochę się nie zmienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Spędziłaś kolejne kilka godzin na łóżku w swoim pokoju. Po jakimś czasie wchodzi do ciebie Twilight - Witaj. Pomyślałam, że zobaczę jak się czujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Spojrzałam tylko, żeby zobaczyć kto przyszedł, po czym odwróciłam się tyłem do gościa. Nie powiedziałam ani słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - No nie odrzucaj mnie. To ma związek z Pinkie Pie tak? To, że wiedziała? Przysięgam, że jej nie powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Wyjdź... Po prostu wyjdź... Dobrze? Chcę zostać... Sama... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Dobrze - powiedziała Twilight wzdychając i opuszczając twój pokój. *** Leżałaś tam od rana do nocy i nikt do ciebie nie zajrzał. W samotności spędziłaś kolejny dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Kiedy zaczęło robić się ciemno wstałam, wzięłam torbę i zaczęłam pakować swoje rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wzięłaś swoją torbę i zaczęłaś pakować wszystko co twoje. W pewnym momencie znalazłaś zdjęcia, które dostałaś na swojej imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Przyjrzałam się każdemu z nich po kolei. W końcu odłożyłam je na biurko, pustą stroną do góry, wzięłam swoją torbę i wyszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wyszłaś i skierowałaś się w stronę schodów. Otworzyłaś drzwi i zobaczyłaś Applejack, która miała wejść do domu. - Wybierasz się gdzieś? - zapytała widząc torbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Odwróciłam głowę, żeby na nią nie patrzeć. - A jeśli tak, to co? Zatrzymasz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Nie mam prawa. Zrobisz to co uważasz za słuszne - Applejack ominęła ciebie i weszła. - Nie zapomnę o tobie - powiedziała po czym weszła na górę. Nic ci nie stanowiło przeszkody do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Szybko wybiegłam z domu i skierowałam się... Gdziekolwiek, w tej chwili nie obchodziło mnie dokąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Było ciemno, a na twoje nieszczęście wybiegłaś w stronę Lasu Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nadal biegłam przed siebie nie zważając na nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nie zważając na niebezpieczeństwo wbiegłaś w las. Było tam ciemno, zimno i strasznie. Odgłosy poruszających się liści. *** Biegłaś jakiś czas, lecz musiałaś w końcu odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zatrzymałam się i rozejrzałam. Dopiero uświadomiłam sobie gdzie się znalazłam. Nie wiedziałam co zrobić, a co gorsza, nawet nie wiedziałam z której strony przyszłam... Z braku lepszych opcji ruszyłam powoli przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Idąc dalej w las coraz bardziej się bałaś. Było ciemno, dźwięki liści były przerażające. Naglę przed tobą w krzakach coś zaszeleściło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Odskoczyłam przerażona do tyłu. Chwyciłam magią jakiś kamień, żeby w razie czego mieć czym się bronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Krzak szeleścił by po chwili wyszła z niego młoda mantycora. Chwilę rozglądała się by po chwili powolnym krokiem ruszyć w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Komentarz: (nie mogę się powstrzymać!!!) Wizio powtarzasz się. To samo było w sesji "Przyjaźń na zawsze". Pose... Wiadomość do Mariny: To Bloody Hooves! Czemu nikt nie bierze moich ostrzeżeń na poważnie?! Wiej w prawo! Nie, w lewo! Jesteśmy otoczeni! Eeee... Radzę się do nich nie zbliżać. Czemu się tak na mnie patrzysz? Ugryzł cię? To pa pa! Nie obraź się, ale... RATUNKU!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Cholera już chciałem napisać Nightmare aby tego nie pisała, lecz nie spodziewałem się, że to też czyta. Zawsze musi pisać w tym samym momencie > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 (Nightmare, Marina nie zrozumiała twojego przekazu. XD ) Zaczęłam powoli się cofać, utrzymując stałą odległość od mantykory. Przygotowałam się, by rzucić kamieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < O takich godzinach nie da się myśleć o czymś nowym. Mała niedźwiedzica i wilki też odpadają. > Mantycora się zbliżała i była gotowa do ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts