Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie możesz wiecznie się chować - powiedziała Rarity. - Może SPA cię rozluźni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie odpowiedziałam. Wciąż leżałam pod poduszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Twilight nie wytrzymała i zdjęła ci poduszkę magią. - Chodź z nami na spacer albo na jakieś ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wstałam powoli i spojrzałam Twilight prosto w oczy. Z pewnym trudem udało mi się przywołać na twarz niewielki uśmiech. - No... Dobrze. Jestem trochę głodna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - No widzisz. To nie ma na co czekać - powiedziała z uśmiechem chwytając ciebie magią i stawiając na kopytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Proszę... Idźcie przodem, zaraz do was dołączę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wszystkie 4 kucyki wyszły zostawiając ciebie samą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 ( Hmm... 6-1=4?! (Bo nie ma tylko Pinkie.) Wyższa matematyka...) Kiedy zostałam sama podeszłam szybko do biurka, żeby zobaczyć czy zdjęcia nadal tam są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Rainbow Tez niema. Myślałem, że to logiczne > Zdjęcia leżały w tym samym miejscu co wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 (Ech... Ja już śpię, zapomniałem o Rainbow...) Wzięłam zdjęcie Pinkie, przyjrzałam się dokładnie, po czym schowałam je w ogonie i pobiegłam dołączyć do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Zeszłaś schodami do reszty i razem udałyście się w stronę miasta. *** Po chwili zatrzymałyście się przed koncikiem kostki cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Spojrzałam na przyjaciółki, po czym weszłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Gdy weszłaś do środka zauważyłaś Pinkie siedzącą przy jednym ze stołów. Za tobą weszła reszta przyjaciółek. Pinkie odwróciła się do was i uśmiechnęła, lecz gdy zobaczyła ciebie znikł niemal natychmiast. - Czym mogę wam służyć? - zapytała Pinkie idąc w stronę wejścia za ladę. - To co zawsze razy pięć - odpowiedziała Twilight. *** Po jakimś czasie gdy siedziałyście przy stole Pinkie przyniosła wam tacę na której było 5 babeczek. - Częstujcie się moje drogie. Dzisiaj wyszły chyba najlepsze moim zdaniem. Możecie już nigdy tego nie spróbować - Pinkie mówiąc te słowa patrzyła się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Odwzajemniłam spojrzenie Pinkie. Wzięłam swoją babeczkę i postawiłam przed sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Babeczka nie różniła się niczym od reszty, lecz tak samo było w Cupcakes, o którym słyszałaś gdy byłaś jeszcze człowiekiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Pinkie, może przysiądziesz się do nas? Podzielę się z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Jadłam już i nie mogę już - powiedziała swoim zwykłym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Skoro ty nie jesz, to ja też. Nie będę jadła bez mojej... Najlepszej przyjaciółki. Położyłam nacisk na ostatnie dwa słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Pozostałe kucyki jedząc swoją babeczkę przysłuchiwały się waszej rozmowie. - Miło, że się lubicie - powiedziała Twilight z uśmiechem. - Jak można nie lubić takiej słodkiej klaczy? - Pinkie powiedziała sarkastycznym tonem - No zjedz Marino tą babeczkę. Jeśli ty ugryziesz to ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Magią przełamałam babeczkę na dwie równe części. Jedną podałam różowej klaczy. - Proszę. Zjemy razem, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - To jest twoja babeczka więc to ty powinnaś zjeść ją pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie, zjedzmy razem. Tak będzie uczciwiej. Nalegam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Ja też nalegam. Napracowałam się nad tymi babeczkami i nie mogę tak po prostu jej zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Ależ oczywiście, że możesz. Twilight, prawda, że może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Cóż Pinkie zrobiła te babeczki specjalnie dla nas. Chyba nie powinna ich jeść. - Słyszysz głuptasku? Zjedz swoją babeczkę. Przecież nie jest zatruta ani nic - powiedziała chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts