Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 (Mówi, że nie jest zatruta, a to oznacza, że... Jest zatruta. Trudno, zabijamy Marinę. ) Spojrzałam na swoje przyjaciółki i nagle przyszło mi do głowy... Czy ja nie popadam w jakąś paranoję? - No... W porządku... Zamknęłam oczy i ugryzłam kawałek babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Chyba nie była taka zła co nie? - powiedziała Pinkie Pie robiąc wymuszony uśmiech. - Dokończcie swoje babeczki, a ja przez ten czas przygotuję specjalną babeczkę dla Mariny. Ostatnio nawet nie ruszyła mojego tortu - powiedziała Pinkie po czym udała się w stronę kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Obserwowałam jak Pinkie idzie do kuchni. Gdy tylko zniknęła mi z oczu odstawiłam babeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie smakuje ci? - zapytała Twilight przyglądając ci się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie o to chodzi, po prostu... Ja... Wybaczcie na chwilę. Wstałam i udałam się do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Weszłaś do kuchni. Pinkie akurat wsadzała pojedynczą foremkę z masą do piece by po chwili odwrócić się w twoją stronę. Jej mina nie była zbyt przyjazna. - Czego tym razem chcesz? Mam ci znowu wytykać wady twojej rasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Podeszłam do niej bliżej. - Nie... Chciałam porozmawiać przy wszystkich... Ale uznałam, że lepiej będzie, jak zrobimy to w cztery oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - No to gadaj co masz do powiedzenia - powiedziała obojętnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Dlaczego mi to robisz? Dlaczego oceniasz mnie według tego, kim byłam, a nie według tego, kim jestem? Właściwie... Dlaczego w ogóle mnie oceniasz, skoro nie wiesz jaka byłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Wszyscy ludzie są tacy sami. Myślicie tylko o własnych korzyściach. Equestria i tak już musi was znosić coraz więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Dlaczego tak uważasz? Nie jestem taka jak inni. Nigdy nie byłam... Zawsze byłam odrzucana z powodu mojej... Inności. Dlaczego ty też mnie odrzucasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Bo gardzę każdym cholernym człowiekiem, który myśli, że jak ziemni się w kucyka będzie miał super życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - A nie jest tak? Życie tutaj jest o wiele lepsze, niż tam kiedykolwiek mogło być... Dlaczego mi tego odmawiasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Bo nie lubię ludzi. Byłaś człowiekiem i zawsze nim będzie, lecz w innej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - A ty wcale nie jesteś lepsza od innych ludzi! Też oceniasz po ogólnikach i nie chcesz mnie poznać! Naprawdę uważałam cię za przyjaciółkę... Ale znów zostałam oszukana! Wyciągnęłam jej zdjęcie, zgniotłam je magią i cisnęłam jej w twarz. Potem odwróciłam się, opuściłam kuchnię i skierowałam się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Twoje przyjaciółki przyglądały się całemu zdarzeniu, lecz tylko Applejack wstała i pobiegła za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wyszłam na zewnątrz i ruszyłam przed siebie ulicą. Udawałam, że nie zauważyłam Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Applejack nie dala za wygrana i podbiegła do ciebie. - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie zwolniłam, ani nie spojrzałam na nią. Po chwili odezwałam się smutnym głosem. - Ona... Ona ma rację... Nie pasuję tutaj... Po prostu... Pójdę gdzie indziej... Proszę, nie idź za mną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Kto ma rację i o co chodzi? Rozumiem, że pewnie mówiłaś o tym na tym spotkaniu z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Zatrzymałam się i spojrzałam jej prosto w oczy. - Posłuchaj. Jeśli NAPRAWDĘ uważasz się za moją przyjaciółkę, to nie zadasz mi ani jednego pytania więcej i nie pójdziesz za mną. Twilight i Pinkie wszystko ci wyjaśnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie zostawię cię nawet jeśli ma to oznaczać koniec naszej przyjaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Opuściłam głowę i wlepiłam wzrok w ziemię między moimi kopytami. - Nie, ja... Nie chcę kończyć naszej przyjaźni... Po prostu... Ech... Pinkie mnie nie lubi z powodu tego, kim byłam... Powiedziała mi to w twarz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Przecież Pinkie lubi każdego. Nigdy nie widziałam i nie słyszałam aby kogoś nie lubiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Bo nigdy nie spotkała nikogo, kto był kiedyś człowiekiem... Jak mi nie wierzysz, to idź jej się zapytaj... Spotkamy się w domu. Ruszyłam powolnym krokiem w stronę farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts