Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Applejack pokiwała głową i odwróciła się w stronę Koncika kostki cukru. Ty natomiast udałaś się w stronę farmy. *** Po jakimś czasie dotarłaś do niej i stałaś przed drzwiami wejściowymi do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Właśnie miałam wejść do domu, ale nagle zmieniłam zdanie. Odwróciłam się i poszłam do sadu, tam, gdzie wcześniej oglądałam zachód słońca. Chciałam poczekać do wieczora i znów to zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Udałaś się na wcześniej wspomniane rzez ciebie miejsce. *** Po chwili już byłaś na miejscu. Było dopiero trochę po południu, więc do zachodu zostało sporo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Usiadłam pod drzewem i wpatrywałam się w horyzont. I tak nigdzie mi się nie śpieszyło. Magią zerwałam sobie jedno jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Siedziałaś w tej samej pozycji i w tym samym miejscu dobre kilka godzin. Słońce powoli zaczęło już zachodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Uśmiechnęłam się podziwiając zachodzące słońce. To był taki cudowny widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Spodziewałam się, że tu będziesz - usłyszałaś głos Applejack, która stała niedaleko ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Odwróciłam się zaskoczona, słysząc jej głos, ale po chwili znów skierowałam spojrzenie na znikające powoli słońce. Nie odezwałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Applejack podeszła i usiadła obok ciebie. - Możemy porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie ruszałam się, a po chwili odezwałam się cicho. - Słucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Co zaszło po między tobą, a Pinkie? Rozumiem, że jesteś kucykiem od nie dawna, lecz mi to nie przeszkadza. Jesteś moją przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Myślałam, że ona też. Co ci powiedziała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Ona nie chciała o tym rozmawiać. Twilight mi wyjaśniła co i jak, lecz twoje zachowanie na pewno ma coś wspólnego z Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Już ci powiedziałam... Nie lubi mnie, bo byłam człowiekiem... To wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Dlaczego tak myśli? To do niej nie podobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie wiem skąd, ale... Wie dużo o ludziach... Dużo złego... I myśli, że ja... Też taka jestem... Poczułam, że w moich oczach zaczynają pojawiać się łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Ale nie jesteś. Ludzi i kucyki się nie zmieniają. Nie zmieni się też to, że jesteś moją przyjaciółką - Applejack po tych słowach przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dziękuję... Nawet... Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Może ja pogadam z Pinkie? Powiem co o tym myślę i może jej zachowanie się zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - N-naprawdę? Z-zrobiłabyś to dla mnie? Byłabym b-bardzo wdzięczna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Spróbuję, lecz jutro. Teraz pewnie znowu siedzi przy skrzynce, a jak chcemy ją wtedy odciągnąć to robi się trochę straszna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Przytuliłam ją mocno. - Dziękuję... Ja... Nie wiem co powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Odwdzięczysz się nie próbując już uciekać dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dobrze... Obiecuję. Następnym razem poproszę o zgodę. Zaśmiałam się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Chodź do domu. Robi się już ciemno. No i powiem ci, że przez kilka następnych dni nie muszę zbierać jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts