Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Jesteś może głodna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Nagle uświadomiłam sobie, że jestem. I to bardzo. - Och... Tak, dzisiaj prawie nic nie jadłam... Pomóc ci robić kolację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie musisz. Poradzę sobie - powiedziała idąc w stronę kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Siedziałam dalej wpatrując się w okno i czekałam na kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Po jakimś czasie przyszła Applejack niosąc 2 talerze kanapek. Jeden podała tobie, a z drugim usiadła tam gdzie wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dziękuję. Pomimo głodu starałam się nie śpieszyć z jedzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Applejack również jadła powoli i raz po raz spoglądała na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Przerwałam na chwilę. - Applejack... Chciałam cię... Przeprosić... Za moje wczorajsze zachowanie... Wiem, że byłam okropna... Wybaczysz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Ty mi wybaczyłaś po incydencie ze związaniem cię, więc ci wybaczam. Tak czy siak bym ci wybaczyła bo jesteś przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dziękuję... Tylko... Ty miałaś powód by mnie związać, a ja... Niepotrzebnie się tak zachowałam... Naprawdę mi przykro... Mogłabym jakoś ci to wynagrodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Wynagrodzisz mi to nie uciekając. Nie miałabym sumienia gdybym cie znowu puściła i by znowu się coś stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Tak... To już słyszałam... I obiecałam, że nie będę uciekać. Ale naprawdę chcę jakoś ci się odwdzięczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Naprawdę nie musisz. Wystarczy mi to, że tu jesteś i mieszkasz ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie, nie muszę... Ale chcę. Proszę, pozwól mi się odwdzięczyć... Tak wiele dla mnie zrobiłaś, też chcę coś dla ciebie zrobić... Cokolwiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Naprawdę nie musisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Już mówiłam... Nie muszę, ale chcę. Proszę, to jest mój wybór, nie odbieraj mi możliwości decydowania o sobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie wiem w czym możesz mi pomóc. Nie potrzebuje jej na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - W takim razie... Obiecaj mi, że jak tylko będziesz potrzebować pomocy, to od razu zwrócisz się do mnie, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dobrze, już dobrze. Obiecuje ci, a teraz jeśli pozwolisz idę się położyć. Zmęczona trochę jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dobrze... Ja też już pójdę. Dobranoc. Wstałam i skierowałam się w stronę swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Weszłaś do swojego pokoju u bez zastanowienia położyłaś się do łóżka. Nie mogłaś jednak zasnąć z powodu Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Cały czas kręciłam się, próbując się wygodnie ułożyć i wyrzucić ją ze swojego umysłu. W końcu szepnęłam w pustkę: - Zostaw mnie. Dlaczego mi to robisz? Odejdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Koszmar jak koszmar atakował gdy czegoś naprawdę się bałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Jeszcze przez chwilę walczyłam, po czym wstałam i usiadłam przy biurku, obserwując przez okno księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Patrzyłaś chwilę w księżyc. Po chwili przez okno widziałaś kucyka, który wpatrywał się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts