Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Gdy tylko zauważyłam, że ktoś mnie obserwuje, szybko schowałam się pod biurkiem. Po chwili podniosłam się i ostrożnie wyjrzałam przez okno jeszcze raz. (Gratuluję 2000 postu. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 ( Nawet nie zauważyłem ) Kucyk nadal tam stał raz po raz poruszył się, lecz cały czas wpatrywał się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Magią tworzyłam okno i wystawiłam głowę na zewnątrz. - Hej! Kim jesteś? Dlaczego mnie obserwujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Kucyk tylko cofnął się o kilka kroków. Nie wydawał się przestraszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wychyliłam się jeszcze bardziej. - Odpowiedz mi! Kim jesteś?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Kimś kto cię tu nie chce - usłyszałaś znajomy głos, lecz nie brzmiał tak jak zawszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie obchodzi mnie to! To nie twój dom, odejdź stąd! Daj mi spokój! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Daje ci dwa dni na wyniesienie się z tego miasta. W przeciwnym razie to będą twoje ostatnie dwa dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dlaczego?! Co ja ci zrobiłam?! Dlaczego aż tak mnie nienawidzisz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Kucyk tylko się odwrócił i odszedł spokojnym. Po chwili słyszysz pukanie do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Szybko cofnęłam się, usiadłam przy biurku i zamknęłam okno. - Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Do środka weszła Applejack. - Coś się stało? Słyszałam, że z kimś rozmawiałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Uśmiechnęłam się lekko. - Nie, ja... Mówiłam do siebie. Nie mogę zasnąć. Przepraszam, jeśli cię obudziłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Czyli nic się nie stało i mogę wrócić do łóżka? - upewniała się Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Pokiwałam głową. - Tak tak, wszystko w porządku. Nie ma czym się niepokoić. I jeszcze raz przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała Applejack wychodząc i zamykając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Znów wdrapałam się na biurko, otworzyłam okno i wyjrzałam przez nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Tajemniczego kucyka już nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Zamknęłam okno i wróciłam do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Położyłaś się i udało ci się zasnąć. Jednak śnił ci się ten tajemniczy kucyk. *** Następnego dnia obudziła cię Applejack. - Ja idę do tej Pinkie aby z nią pogadać. Ty masz na dole śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Spojrzałam na przyjaciółkę. - Dobrze, dziękuję. Jakbyś mnie potrzebowała, to... Po śniadaniu chcę pójść do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie ma sprawy. To ja idę, a ty ze spokojem sobie zjedz - powiedziała Applejack wychodząc z pokoju i kierując się w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Leżałam jeszcze kilka minut, po czym wstałam i udałam się na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Na dole były przygotowane jabłka. Pocięte w plasterki kawałki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Zaczęłam powoli jeść. Próbowałam dojść do tego kim mógł być ten kucyk w nocy, ale cały czas dochodziłam do jednego wniosku: Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts