Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze zobaczę co da się zrobić. Jeśli pozwolisz to pójdę nad nią popracować. Niech to będzie niespodzianka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze. W takim razie pójdę i nie będę ci przeszkadzała. Jakby co, to będę u Fluttershy. Dopiłam herbatę i skierowałam się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - W ciągu 3 lub 4 dni będzie gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze... Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia. Wyszłam na zewnątrz i skierowałam się do domku Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Nie było to daleko, więc już po chwili stałaś przed jej drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zapukałam kilka razy do drzwi. - Fluttershy, to ja, Marina... Mogę wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Zza drzwi dało się usłyszeć ciche "Proszę". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Otworzyłam powoli drzwi i weszłam do środka. - Fluttershy... Wszystko dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Tak. Jest w porządku. A tak w ogóle Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Och... No tak... Cześć. Jesteś teraz zajęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie. A stało się coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Tak... To znaczy, nie... Znaczy... Tak jakby. Niedługo wyjeżdżam do Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Naprawdę? A w jakim celu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Uczyć się magii. Twilight twierdzi, że mam talent. I tak sobie pomyślałam... Że chciałabym wziąć coś ze sobą... Coś, co by mi was przypominało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - A co dokładnie chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - No więc... Myślałam o jakimś... Zwierzątku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Fluttershy uśmiechnęła się nerwowo - Emm ja nie chciałabym rozstawać się z zadnym z moich zwierzątek. Ch... Chyba nie mogę ci żadnego oddać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Och... Eee... No trudno... Mniejsza z tym, poradzę sobie bez zwierzątka. Eee... Masz jakieś plany na dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Niech pomyślę. Raczej nic dzisiaj ważnego nie robię. Czemu pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Zapomniałam jak dojść na tamtą polanę, na której byłyśmy ostatnio. Poszłabyś ze mną jeszcze raz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Chciałabym trochę pobyć w domu jeśli nie masz nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Oczywiście. Mogę zostać z tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Jeśli masz ochotę to czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Dziękuję. A może... Mogłabym ci w czymś pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Jak już mówiłam nie mam dzisiaj specjalnie nic do zrobienia. T... Tylko nakarmić raz po raz zwierzątka, a ostatni raz karmiłam trochę przed twoim przyjściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts