Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - To może... A co ty proponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - J... Ja chciałam spędzić trochę czasu w domu. Ze zwierzątkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Rozumiem... Jeśli chcesz, to mogę wyjść, nie zamierzam ci przeszkadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - N... Nie przeszkadzasz mi. J... Jeśli chcesz możesz tu zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie, będę ci tylko zawadzała... Najlepiej będzie, jak sobie pójdę... Do zobaczenia... Odwróciłam się i ruszyłam powoli w kierunku wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Do zobaczenia. Jak będziesz wyjeżdżać to przyjdź jeszcze się pożegnać dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Dobrze. Na pewno przyjdę. Wyszłam na zewnątrz i zatrzymałam się. Nie wiedziałam co mam teraz ze sobą zrobić. W końcu postanowiłam wrócić do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Gdy byłaś niedaleko biblioteki zauważyłaś, że jest tam Pinkie, która rozmawiała o czymś z Twilight i Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Gdy tylko zauważyłam trzy przyjaciółki szybko schowałam się za róg najbliższego budynku. Po niedługiej chwili postanowiłam podejść bliżej i podsłuchać o czym rozmawiają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Pinkie musisz dać jej szanse. Każdemu się na ona należy - nalegała Twilight. - No właśnie. Nie możesz oceniać jej po tym kim kiedyś była - dołączyła się Applejack. - Ja mam swoje zdanie, a wy swoje. Nie lubię jej. Niech nie liczy na akceptacje z mojej strony - powiedziała Pinkie po czym odwróciła cię i odeszła. - Chyba jednak jej nie przekonamy - powiedziała Twilight gdy wraz z Applejack weszły do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Odczekałam chwilę i gdy tylko Pinkie zniknęła z pola widzenia, podeszłam ostrożnie do drzwi biblioteki i przyłożyłam do nich ucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - ... mówię ci Pinkie może zrobić jej coś złego. Nie spodziewam się tego, lecz ona jest zdolna do wszystkiego. - Nie przesadzaj Applejack. PInkie może i jest trochę dziwna i szalona, lecz nigdy nie skrzywdziłaby żadnego kucyka. - A tak w ogóle gdzie jest Marina? - Poszła do Rarity, a co? - Przyjdzie tu jeszcze? Chciałam jej powiedzieć, że nie zbyt mi się udało z Pinkie. - Chyba przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Wciąż stałam pod drzwiami z przyłożonym do nich uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Cóż chcesz herbatę lub coś innego do zjedzenia? - Poproszę herbatę. Po tych słowach kucyki w środku milczały. Prawdo podobnie czekały na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Najciszej jak mogłam otworzyłam drzwi i weszłam do środka. Nie odzywałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Witaj Marino - powiedziała Twilight widząc ciebie w chodzącą. - Witaj Cukiereczku. Muszę ci coś powiedzieć - dodała po chwili Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Podeszłam do nich powoli ze smutną miną i wciąż milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Coś nie tak? - Applejack i Twilight zapytały jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie... Po prostu... Będę za wami tęsknić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Odchodzisz od nas? - zapytała Applejack smutnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Przez chwilę się wahałam, po czym spojrzałam na Twilight. - Ustaliłaś już coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie wiem jak to powiedzieć. Rozmawiałam z księżniczką i powiedziała, że nie ma teraz miejsca. Przykro mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Aha... Więc... Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie mam pojęcia. Musisz zdecydować co chcesz zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie wiem... Może... Zwiedzę trochę Equestrii? Jak wrócę, to może już będzie jakieś miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts