Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Cóż to już twój indywidualny wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Usiadłam na podłodze i spuściłam wzrok. - Ech... Poddaję się... Już tego dłużej nie wytrzymam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Coś nie tak? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 W moich oczach pojawiły się łzy. - Wszystko... Wszystko jest nie tak... Ja... Ja się boję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Ale czego? Nic ci przy nas nie grozi - powiedziała Applejack przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Pinkie... Ona... Przeraża mnie... Nie wiem co robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Ona nic ci nie zrobi. Może i jest trochę dziwna, lecz nie niebezpieczna. Prędzej czy później jej przejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie... Nie rozumiecie... W nocy przyszedł do mnie jakiś kucyk... Powiedział, że mam dwa dni na opuszczenie Ponyville... I mi... Groził... Nie rozpoznałam go, ale... Jestem prawie pewna, że to była... ona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Czemu mi nic nie powiedziałaś? Nie musiałaś tego ukrywać. Ale jestem pewna, że to jest zwykły żart. Nie bierz tego na poważnie - powiedziała Applejack przytulając cię mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Bo... Bo się bałam, że mi nie uwierzysz... W końcu... Podejrzewałam twoją przyjaciółkę... Przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nic się nie stało. Ale mów mi o takich rzeczach. Potem będę się martwić, że coś ci się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Umilkłam i wciąż siedziałam na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Jeśli chcesz mogę dzisiaj spać u ciebie - powiedziała Twilight próbująca cię pocieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Spojrzałam na przyjaciółkę i uśmiechnęłam się lekko przez łzy. - N-naprawdę? To... Miło. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - To pozwólcie, że pójdę zabrać kilka rzeczy i możemy iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Dobrze, poczekamy chwilę... Applejack, chciałaś mi coś... Powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Twilight poszła w tym czasie na górę. - A więc Pinkie nie jest zbyt chętna aby się z tobą zaprzyjaźnić. Próbowałem z nią rozmawiać, lecz nic to nie dało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Nie musimy się przyjaźnić, skoro ona tego nie chce... Tylko... Niech da mi spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Chciałabym coś na to poradzić, lecz to już nie moja decyzja - Po skończeniu rozmowy zeszła Twilight z małym tobołkiem. - Dobrze możemy iść. - No to w drogę - Powiedziała Applejack wychodząc. Twilight postąpiła tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Ruszyłam za przyjaciółkami. Bo wyjściu z biblioteki zaczęłam rozglądać się na boki, wypatrując różu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Idąc za przyjaciółkami wypatrywałaś Pinkie, lecz nigdzie jej nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Idąc denerwowałam się coraz bardziej. Pinkie znana była z tego, że jest wszędzie, a skoro jej nie widać, to pewnie coś szykuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Szłyście przez miasto i w końcu musiałyście przejść obok Koncika Kostki Cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zatrzymałam się. - Dziewczyny... Eee... Może... Zajrzymy do środka? zobaczyć, czy... P-Pinkie tam... Jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Cóż jeśli będzie to raczej nie będzie zbyt zadowolona - powiedziała Applejack zatrzymując się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts