Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - To może... Ty wejdziesz, a ja z Twilight poczekamy tutaj? Nie chciałabym się na nią natknąć po drodze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Dobrze - powiedziała wchodząc do środka. *** Wyszła po chwili z małą paczuszką. - Jest w środku i nawet zrobiła nam babeczki. Z tego co widziałam każda babeczka odpowiada naszemu kolorowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - To... Miło. Chodźmy już. Nie czekając na przyjaciółki ruszyłam w stronę farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 One również ruszyły w stronę farmy. *** Po chwili byłyście już przed drzwiami. Applejack weszła, a za nią Twilight, która zostawiła je otwarte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Przez chwilę stałam jeszcze na zewnątrz, po czym rzuciłam krótkie spojrzenie za siebie i weszłam do domu, zamykając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - A więc nie będziesz miała przeciwko, jeżeli będę spała z tobą? - zapytała się Twilight patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - N-nie... Jeśli chcesz... P-proszę bardzo... Może... Z-zrobię kolację, a... Applejack cię z-zaprowadzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Z wielką chęcią - odpowiedziała Twilight. - Dasz sobie rade? - dodała Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Ja... T-tak... Chyba tak... Ruszyłam powoli w stronę kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Applejack i Twilight ruszyły schodami, a ty byłaś w kuchni zastanawiając się co zrobić na kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Rozejrzałam się powoli po kuchni. Po chwili zaczęłam przeglądać szafki w poszukiwaniu składników. Jeśli znajdę odpowiednie, to zrobię jakąś sałatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 W szafkach znalazłaś miski, różne przybory kuchenne w tym noże, widelce łyżki zwykłe jak drewniane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 (Marina bierze nóż i rzuca nim w Wizia za pomylenie jej z ogierem.) Wyciągnęłam sporą miskę, drewnianą łyżkę oraz nóż i dalej szukałam czegoś, z czego będę mogła zrobić posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 < sorki > W jednej z dolnych szafek znajdowały się jabłka, marchewki i sałata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Wzięłam kilka jabłek, parę marchewek i jedną sałatę i położyłam na stole. Wyciągnęłam z poprzedniej szafki kolejny nóż i zaczęłam obierać nim jabłka, a wcześniej przygotowanym marchewki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 < Tylko ze mnie sałatki nie rób > Po chwili skończyłaś obierać jabłka i zabrałaś się za marchew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 (Źle zrozumiałeś... Jednym nożem obiera marchewkę, drugim jabłka i robi to jednocześnie.) Dalej obiera. (Bo co innego mogę napisać?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 < No to jestem tępy > Skończyłaś robić marchewki jak i jabłka po czym odłożyłaś je na bok i zabrałaś się za główkę sałaty, którą wyjęłaś wcześniej z szafki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Pokroiłam sałatę, ale nie bardzo wiedziałam jak to zrobić, więc wyszło mi strasznie nierówno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Po chwili wszystkie warzywa były obrane lub pokrojone i gotowe do mieszania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Pokroiłam jeszcze marchewkę w kostkę, jabłka w plasterki, po czym wrzuciłam wszystko do miski i zaczęłam mieszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dobrze wiedziałaś, że to nie jest prawdziwa sałatka. Sałatka bez dressingu to tylko pokrojone i wymieszane warzywa, lecz to chyba towarzyszką wystarczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 (Really? I didn't know...) Wyjęłam z szafki trzy talerze, trzy widelce i jedną łyżkę, po czym chwyciłam wszystko magią i udałam się do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 < Cóż może u kucyków tak nie jest. Kto wie > Niosąc wszystko udałaś się do pokoju i zaczęłaś rozkładać tak jak ci to najbardziej pasowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Kiedy już wszystko było gotowe usiadłam przy stole, zaczęłam gapić się w okno i czekałam na przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts