Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Rozejrzałam się po pokoju. - G-gotowe? Aż się boję zapytać... Gotowe do czego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Oj cukiereczku. Nie chodzi o to o co myślisz. Raczej będziemy leżeć, plotkować, grać itp co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 (Skąd wie o czym myśli, skoro nawet ja tego nie wiem? ) Położyłam się na jednym materacu. - Aha... No t-tak... P-przepraszam... To... Od czego z-zaczynamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 < Kucyki może i żyją bez przemocy itp, lecz głupie nie są i wiedzą co dane reakcje oznaczały. Bo jak słyszysz, że wszystko gotowe i widzisz łóżko co co sobie myślisz? > - Najpierw musimy poczekać na Twilight. Coś tam mówiła, że idzie się odświeżyć czy coś w tym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 (A, o to ci chodzi... Wiesz, że nawet o tym nie pomyślałem? ) Przekręciłam się na grzbiet. - To poczekamy. A w międzyczasie... Powiedz mi... Co dokładnie powiedziała ci Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Że nie ma zamiaru się z tobą przyjaźnić, i że nie możemy jej zmusić. Nie zmieni również swojego zdania bo wy wszyscy jesteście tacy sami. Mówiła coś w tym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zaczęłam przyglądać się własnym kopytom. - Ech... To tak, jakbym wyrobiła sobie zdanie o kucykach, znając tylko takie, jak Trixie, czy Sombra... A ja naprawdę byłam inna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - W to nie wątpię. Z tego co wiem ludźmi rządzi chciwość, a ty jesteś inna. Nie przypominasz mi tych, o których czytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Tak... Ludzie potrafią... Zamknęłam oczy i pokręciłam głową. - Nie, nie mówmy o tym... Przepraszam, nie powinnam tego zaczynać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Applejack tylko się lekko uśmiechnęła. Po chwili weszła Twilight i sądząc po jej stanie brała kąpiel. - To co robimy w końcu? - zapytała siadając obok was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wciąż leżąc na grzbiecie spojrzałam na Twilight. - Nie wiem... Mam pustkę w głowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - To może w zagramy w prawdę lub wyzwanie? - zasugerował jednorożec z uśmiechem. - Mi tam pasuje - oznajmiła Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko. - Oooch... Zawsze chciałam w to zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - To zaczynasz moja droga - powiedziała Twilight uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Ale... D-dlaczego ja? Może ty zaczniesz, w końcu jesteś gościem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - No zaczynaj - powiedziała Twilight ciągle mając uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - J-ja... N-no dobrze... Ale... Mogłabyś p-przypomnieć mi z-zasady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Wybierasz kogoś z nas i czekasz jeśli wybierze prawdę to zadajesz pytania, a jeśli wyzwanie to zadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - No dobrze... Więc... Applejack, prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Wyzwanie - odpowiedziała niemal natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Um... No więc... Zaśpiewaj coś. Uśmiechnęłam się trochę złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Applejack wstała, westchnęła i zaczęła śpiewać piosenkę, która u ciebie nazywała się B.B.B.F.F. Nie nie należała ona do niej, lecz całkiem dobrze jej wychodziło. Po skończeniu śpiewania uśmiechnęła się w twoją stronę po czym do Twilight. - Twilight prawda czy wyzwanie? - Prawda - odpowiedziała po chwili namysłu. - Ile książek przeczytałaś w życiu? - Szerze mówiąc to więcej niż znajduje się w mojej bibliotece - powiedziała uśmiechając się - Dobra Marina prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wciąż leżałam na grzbiecie i uśmiechałam się szeroko. Piosenka, którą zaśpiewała Applejack znacznie poprawiła mi humor. - Hmm... Może... Prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Co najbardziej podoba ci się w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Och... Trudno powiedzieć... Że mam tutaj tyle przyjaciółek. Taka odpowiedź może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts