Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Cóż nie liczyłam na taką odpowiedź, lecz może być. No teraz ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - No więc... Teraz w drugą stronę. Twilight, prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Prawda - powiedziała po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Może... Z jakim zaklęciem, które już umiesz, miałaś największy problem, żeby się go nauczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ostatnio chyba nad zaklęciem zmiany wieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Spojrzałam na Twilight ze zdziwieniem. - Och... Nauczyłaś się tego zaklęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ciągle sprawia mi troszkę problemów, lecz wracając do zabawy Applejack prawda czy wyzwanie? - Wyzwanie - odpowiedziała momentalnie. - Załóż ten sam strój co ostatnio u mnie ci Rarity kazała ubrać i siedź w nim godzinę. Applejack tylko burknęła coś pod nosem po czym wyszła. Wróciła po chwili w stroju księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Gdy tylko Applejack wróciła wybuchłam głośnym śmiechem. - Ha ha... Ślicznie ci... Ha ha ha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Applejack tylko burknęła coś pod nosem i usiadła obok was. - Marino prawda czy wyzwanie? - zapytała spokojnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Śmiałam się jeszcze przez chwilę, zanim udało mi się opanować. Lecz nie do końca. - Hi hi... W-wyzwanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Idź z Twilight do szafy i siedźcie tam 5 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wstałam i spojrzałam na Applejack ze zdziwieniem. - Czekaj... Tak można? To chyba... Miało być wyzwanie tylko dla mnie? Przeniosłam wzrok na drugą przyjaciółkę. - Mam rację, Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Cóż mi tam to nie przeszkadza - powiedziała udając się do wcześniej wspomnianego miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - No... D-dobrze... Podeszłam powoli do szafy. - Na pewno się z-zmieścimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Chyba tak - powiedziała wchodząc - Teraz ty. Jest tu sporo miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Obejrzałam się na Applejack, po czym weszłam powoli do szafy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Zmieściłaś się tam bez problemu, a miejsce jeszcze było. - Ale tu fajnie - powiedziała Twilight śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - T-tak... Fajnie... Siedziałam nieruchomo i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Coś nie tak? - zapytała zmieniając śmiech w chichot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - N-nie, jest w p-porządku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Boisz się czegoś czy czujesz się nieprzyzwoicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Nie... T-to nie tak... Ja... N-naprawdę jest d-dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Nie myślę o tobie w ten sposób. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Otworzyłam oczy i spojrzałam na nią ze zdziwieniem. - Ch... Chyba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Twilight nie odpowiedziała tylko zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts