Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Applejack zbliżyła się do ciebie. - Cz... Czy mogę cię pocałować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Chyba musisz... Zachichotałam cicho i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Applejack popatrzyła na ciebie zielonymi oczami po czym pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Odwzajemniłam kolejny pocałunek. Zarzuciłam jej kopyta na szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Twilight z uśmiechem się przyglądała się wam. Applejack po chwili przerwała pocałunek, po czym uśmiechnęła się w twoją stronę i wznowiła go ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Czułam się tak dobrze, że zapomniałam o wszystkich swoich problemach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Applejack również wydawała się zadowolona, gdyż nie chciała przerwać pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Również kontynuowałam pocałunek, jednym kopytkiem zaczęłam głaskać ją po grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Twilight usiadła i patrzyła się na was. Applejack zdjęła swój kapelusz i założyła ci go po czym również zaczęła cię głaskać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Tkwiłam z nią w pocałunku, wciąż ją głaszcząc i drugim kopytkiem coraz mocniej tuląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Applejack po chwili przerwała pocałunek po czym bez słowa cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - To było... Wspaniałe... - szepnęłam. - Nigdy w życiu nie czułam się tak dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - J... Ja też nie. Czy m... możemy to powtórzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Spojrzałam a Twilight, po czym szepnęłam jeszcze ciszej, żeby tylko Applejack mnie usłyszała. - Może później... Bo ktoś tutaj jest samotny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Rozumiem - powiedziała uśmiechając się i zwalniając cię z uścisku. - może teraz ja ją pocałuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po raz kolejny zachichotałam. - Jeśli ona tego chce, to nie mam nic przeciwko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Applejack uśmiechnęła się po czym podeszła do Twilight i pocałowała ją. Stały tak kilka minut, lecz po chwili jednorożec przerwał ich pocałunek. - Ja idę się jeszcze odświeżyć - Twilight powiedziała po czym wyszła. Applejack ponownie podeszła do ciebie z chęcią kolejnego pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Coś mi mówi, że dzisiaj nie zaśniemy szybko... Zachichotałam, poprawiłam sobie kapelusz i czekałam na kolejny ruch Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Applejack nadal była w stroju księżniczki co wyglądało dziwnie. Patrzyła chwilę prosto w twoje oczy po czym ponownie cię pocałowała gładząc przy tym twoją grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Z zadowoleniem odwzajemniłam pocałunek, obejmując ją kopytami i mocno przytuliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Czułaś, że jest ci coraz bardziej gorąco, a twoje policzki rumieniły się z każą sekundą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 ( ) Złapałam Applejack za ramiona i delikatnie od siebie odsunęłam, przerywając pocałunek. - Umm... Może... Otworzę okno? Trochę tu... Gorąco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Czemu nie. Ja jeszcze muszę trochę w tym stroju pobyć - powiedziała uśmiechając się niezręcznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wstałam, podeszłam do okna i otworzyłam je. Uśmiechnęłam się szeroko, wyglądając na zewnątrz. - Nadal uważam, że ślicznie w tym wyglądasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Niestety miłą atmosferę psuje ci ten sam widok co poprzedniej nocy. Tajemniczy kuc ponownie patrzył się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts