KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - No cóż pochodzę z Appleosy, dobrze znam się na Historii którą się pasjonuje od dzieciństwa. W ogóle dużo by opowiadać - odpowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - To bardzo interesujące - powiedziała zbliżając się trochę w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Historia to całe moje życie, od dziesiątego roku życia badam historie Equestrii, tak już mam - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - A jak ci się tutaj podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Miasteczko jest cudowne, i wszyscy są bardzo mili - odpowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - To dobrze ci się tu podoba. A ile tu zostajesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Praktyki mam na dwa lata szkolne, później to się zobaczy - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - A myślałeś o przeprowadzeniu się tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Chętnie bym tutaj został - odpowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Ojej zagadaliśmy się. Już pora na lekcje. - powiedziała i wyszła z pokoju nauczycielskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Postanowiłem iść za nią, no to się zacznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wyszliście z pokoju nauczycielskiego i skierowaliście się do sali. Weszliście do pomieszczenia i ujrzałeś kilkanaście małych kucyków, w tym Apple Bloom - Witajcie źrebaczki. To jest nowy nauczyciel historii, który będzie was uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Witajcie jestem LightApple, mam nadzieje że będzie nam się dobrze pracowało - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Dzień dobry panie Light Apple - klasa odpowiedziała jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 dobra teraz czekam aż dostane swoją szanse na wypowiedzenie się na lekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Lekcja trwałą a ty tylko siedziałeś lub pomagałeś w czymś Cheerile. Po chwili lekcja się kończy, a klacz cię zatrzymuje. - Cóż na razie o prowadzeniu lekcji musisz się nauczyć - powiedziała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - W dwa lata powinienem się tego nauczyć, w tydzień się tego naucze - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Mam nadzieję - powiedziała z uśmiechem. - Teraz mamy trochę przerwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - To co mam teraz robić? Popilnować dzieci na zewnątrz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Właściwie mógłbyś. Zawsze musi być ten pierwszy raz - powiedziała lekko chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Dobra - powiedziałem po czym wyszedłem na zewnątrz, trzeba w końcu pilnować źrebaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wyszedłeś na plac zabaw. Było tam kilkanaście źrebaków bawiących się na różnorakie sposoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 postanowiłem pilnować żeby niczego nie nabroiły, jak co ale porządek musi być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Przez całą przerwę było spokojnie. Nie zauważyłeś żadnych niepokojących zachowań źrebaków i mogłeś ze spokojem wrócić do sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Postanawiam wrócić do klasy, miałem szczęście że nic się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts