Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Przerwa się skończyła, a ty spędziłeś kolejną lekcję na pomocy Cheerile. *** Po kolejnych 45 minutach lekcje się skończyły, a ty mogłeś wrócić do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Postanawiam poczekać na Apple Bloom, nie wiem jak zareaguje AJ jeśli wrócę bez niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Po chwili widzisz jak ze swojej sali wychodzi Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - to co wracamy? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Oczywiście. Cheerile nie dała ci jeszcze prowadzić lekcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - To mój pierwszy dzień, do tygodnia pewnie mi da poprowadzić lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Cóż jest ona dość wymagająca jeśli chodzi o lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Nie mi tam oceniać, dopiero co ją poznałem w akcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - To jak idziemy? Jestem trochę głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Idziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Gdy szliście do domu na jednej uliczek spotkałaś Twilight, która niosła kilka książek. Gdy cię zauważyła uśmiechnęła się i podbiegła. - Jak tam pierwszy dzień pracy? - powiedziała całują cię w polik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Znakomicie, pomagałem na lekcji i pilnowałem porządku na przerwie, nic wielkiego. A jak tobie minął dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Wracam od księżniczek. Nawet pytałam o ciebie i Luna się trochę skrzywiła - Twilight zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Czyli pamięta - powiedziałem uśmiechaj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Tak ale raczej przypomniała sobie tą złą wersje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Ja podczas jej ostatniej wizyty nic nie przeskrobałem... chyba - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Nie pytałam dużo o ciebie. Wolałam uniknąć krępacji Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Mnie ciekawi w jaki sposób jej zawadziłem, skoro się skrzywiła na dźwięk mojego imienia. My tutaj gadamy a Apple Bloom jest głodna, wpaść do ciebie później? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Oczywiście. To cześć - powiedziała całując cię w polik i odchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Wracajmy na farmę - powiedziałem po czym razem z Apple Bloom zmierzamy w kierunku farmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Czy ty i pani Twilight jesteście emm parą? - zapytała niespodziewania Apple Bloom gdy wchodziliście na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Od dwóch dni. Kiedy się pytałaś "Czy idę na randkę" to okazało się że tak. Kocham ją, a ona mnie i obaj jesteśmy szczęśliwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Cóż to chyba dobrze. Lecz wiesz, że jesteś pierwszym Twilight tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Oczywiście, twoja siostra mi już powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - A mówiła ci, że będzie źle jeśli Twilight będzie przez ciebie smutna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts