KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Wybacz. Nie nastawiłem się jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała uśmiechając. - Nie stój tak tylko się dosiać. Bo twoim brzuchu słychać, że jesteś głodny - powiedziała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Bez gadania usiadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - To jak ci minął dzień? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Poprowadziłem dzisiaj wszystkie lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - I jak było? - zapytała się Applejack biorąc do ust kolejny kęs jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Dzieci mówiły że dobrze się spisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - To dobrze. A wiesz co jest z Cheerile? Apple Bloom mówiła, że jej nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Jest chora. Byłem przed chwilą u niej i po jej stanie mogę się domyślić że prędko nie wróci do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Cóż nabierzesz trochę wprawy - sprostowała Applejack. - Przyda ci się to na przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Nie zaprzeczę. Trochę się bałem że, tak od razu musiałem nauczać, ale się myliłem, poszło łatwo. Nawet Apple Bloom się podobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - A to jest nowość - dodała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Rzekomo tak. To co dzisiaj zamierzasz robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Zależy do kogo kierujesz to pytanie - odpowiedziała Applejack chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - To powiem to tak. Co ZAMIERZACIE dzisiaj robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Ja pewnie pójdę zbierać jabłka, a Twilight jeszcze trochę tu zostanie. A co do Apple Bloom to nie wiem. - Ja idę do przyjaciółek - powiedziała Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Ja w sumie też już dzisiaj nie mam nic do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Ty masz wolne, a ja prace - powiedziała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Tak bywa - powiedziałem po czym dokończyłem jedzenie a następnie wstałem - Jak byście czegoś potrzebowały to jestem u siebie - powiedziałem po czym poszedłem do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Gdy wszedłeś do pokoju zobaczyłeś porządek. Posłane łóżko, czysta podłoga itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Postanowiłem napisać list do rodziców by powiedzieć im co robiłem przez te cztery dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Postanowić postanowiłeś, lecz najpierw musiałeś znaleźć odpowiednie do tego materiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Zaczynam szukać kartki i czegoś do pisania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 W biurku znalazłeś kartkę i atrament, lecz nadal nie było niczego czym mógłbyś pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Zacisnąłem zęby, to jedyne wyjście. Wyrywam se jedno pióro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts