Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 < Ahh już się zastanawiałem, czy to zrobisz > Po chwili namyśleń wyrwałeś sobie piórko. Nie był to jakiś specjalny ból, lecz trochę cię piekło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Podchodzę do biurka i zamierzam napisać o moich osiągnięciach w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Kładziesz wszystkie potrzebne rzeczy na biurku. Odkorkowawszy atrament pomoczyłeś nim końcówkę pióra i mogłeś zacząć pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Drodzy rodzice , W Ponyville jestem już czwarty dzień i już prowadziłem lekcje. Uczniowie mówili że dobrze sobie radziłem, i do co najmniej do końca tygodnia będę jeszcze uczyć. Uściski LightApple Napisałem, po czym zszedłem do skrzynki pocztowej by wysłać list. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Schodząc po schodach kątem oka widziałeś jeszcze jedzące klacze, lecz zignorowałeś to i wyszedłeś z domu. Najbliższa skrzynka pocztowa była przed Koncikiem Kostki Cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Niestety muszę się tam udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Byłeś pegazem, więc dolecenie tam nie zajęło ci wiele czasu i już po chwili byłeś na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Sprawdzam czy wszystko w porządku a potem wysyłam list Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Nic się tobie ani listowi nie stało, a już po chwili list był w skrzynce. Naglę usłyszałeś biegnięcie w twoją stronę po czym coś na ciebie skoczyło i przewróciło cię. Była to Pinkie, która jak zawsze była uśmiechnięta. - Witaj! Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Wysyłałem List do rodziców. A ty? Co się tak śpieszysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Zauważyłam ciebie i pomyślałam, że zrobię ci niespodziankę i zaskoczę cie - powiedziała nadal na tobie leżąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Zaskoczyłaś. Mogłabyś zemnie zejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Oczywiście - powiedziała wstając. - A teraz co będziesz robić gdy wysłałeś ten list? Może wpadniesz do mnie na babeczkę lub dwie? - zapytała skacząc dookoła ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Chętnie - powiedziałem po czym poszedłem na babeczkę lub dwie. Nie wiem czemu ale mam BARDZO złe przeczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Pinkie uradowana podążyła za tobą do Kącika Kostki Cukru. - Usiądź, a ja zaraz przyniosę - powiedziała wskazując stolik. - Weźmiesz też dla Applejack i Twilight dobrze? - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Chętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - To zaraz wraca - powiedziała z uśmiechem odskakując w stronę wejścia do kuchni. *** Wróciła po kilku minutach z tacą, na której były cztery babeczki oraz zapakowanym pudełkiem. Tacę położyła na stolę po czym się przysiadła. - Smacznego - powiedziała z uśmiechem biorąc jedną babeczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - I wzajemnie - powiedziałem po czym wziołem jedną babeczke i zacząłem jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - I jak ci się mieszka w Ponyville? Fajnie? Źle? Wspaniale? A może koszmarnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Wspaniale. Myślę także nad przeprowadzką tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - To ekstra! Zawsze to jeden przyjaciel więcej - powiedziała Pinkie uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Pokiwałem głową. - Masz racje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ja ją zawszę mam - powiedziała z uśmiechem. - A jak układa ci się z Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - To również dobrze - powiedziała biorąc kolejną babeczkę. - Jesteś tu tak krótko, a już zdobyłeś Twilight - zachichotała Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts