KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Ma się ten urok, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ależ ty jesteś skromny - odpowiedziała w sarkastyczny sposób z towarzyszącym śmiechem - I jak w ogóle było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Ale co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Głuptasku. Jak się spędzało czas z Twilight - Pinkie zachichotała kilka razy pukając cię w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Było fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Oj głuptasku powiedz coś więcej. Jak się czułeś wtedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Wspaniale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Chcesz jeszcze babeczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - nie, dziękuje. Musze już wracać, do zobaczenie - powiedziałem, po czym poszedłem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Czekaj. Nie zabrałeś babeczek - powiedziała Pinkie zatrzymując cię i dając ci paczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - No tak. Dzięki - powiedziałem po czym wziąłem babeczki i idę do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Gdy wyszedłeś z Kącika Kostki Cukru już miałeś się wzbić w powietrze gdy uderzył w ciebie szary pegaz z żółtą grzywą oraz torbą i czapką listonosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wstałem po czym powiedziałem. - nIc ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Pegaz wstał, popatrzył na ciebie zezowatymi oczami i zrobił głupią minę. - Jest spoko loko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - W takim razie ulżyło mi. Jestem Light Apple, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Jestem Ditzy Doo - powiedziała z głupawym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Miło mi - powiedziałem po czym wziąłem z ziemi pączki, i sprawdzam czy są w dobrym stanie. - Przepraszam, ale mi się spieszy. Do widzenia - powiedziałem po czym wystartowałem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Babeczki były całe, a pegazica ci pomachała po czym udała się w stronę skrzynki. *** Po chwili znalazłeś się już pod drzwiami domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Wchodzę do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 W środku stała Twilight. - Gdzieś ty był? Trochę się martwiłam - powiedziała przytulając cię. - Wyszedłeś bez słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Poszedłem wysłać list z osiągnięciami do rodziców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - To dobrze - powiedziała z lekkim uśmiechem. - Idę się przejść po sadzie. Chcesz iść ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Chętnie - powiedziałem, po czym poszedłem za nią do sadu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - To dobrze - powiedziała Twilight wychodząc z domu i zostawiając otwarte dla ciebie drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Bez zastanawiania idę za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts