Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Ale tu ładnie - powiedziała z uśmiechem Twilight patrząc w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Zgadzam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Ty zawsze jesteś taki małomówny? - zapytała Twilight lekkim rozbawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Zazwyczaj. Zawsze przeddzień moimi urodzinami taki jestem mało mówny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Masz jutro urodziny? Czemu nic nie mówiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Bo z urodzin mam złe wspomnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Zobaczysz, że urodziny z Pinkie są zawsze dobre - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Mam nadzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Musisz mieć więcej wiary w siebie i twoich przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Wiarę mam. Tylko mam złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Co do Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Nie, co do jutra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Coś nie tak? Jutro przecież są urodziny i to twoje. Dzień, w który przyszedłeś na świat. Czy to źle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Nie. Po prostu mam złe przeczucia, choć nie wiem czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Opowiedz o tym. Może ci pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Jutro mogę umrzeć. Siedem lat temu, Appleosa została zaatakowana przez smoka. Ten smok poprzysiągł że w siedemnaste urodziny mnie znajdzie i dokończy robotę którą skończył wtedy. Jutro mam siedemnaste urodziny, więc zacząłem się obawiać. Istnieje ryzyko że ten smok nie poprzestanie na mnie, boje się o ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - I sądzisz, że ten smok będzie miał ochotę tu lecieć? Minęło kilka dobrych lat. Woli pewnie chronić swoich skarbów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Masz rację, może smoki zawsze dotrzymują obietnic, ale to nie znaczy że porzuci dla mnie swoje skarby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - No właśnie - powiedziała przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - To co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Co chcesz? Spacerujemy dalej czy idziemy do Pinkie zobaczyć co wymyśliła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Spacerujmy. Wole nie wiedzieć co ona wymyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - To będzie ciekawa niespodzianka - powiedziała z uśmiechem Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Oj tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - A ty skąd taki pewny jesteś, że to będzie ciekawe? - zapytała z uśmiechem. - Miałeś na razie tylko jedną imprezę, a urodziny będą jeszcze bardziej szalone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts