KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Tamtą imprezkę to przesiedziałem u ciebie, a co do tej urodzin to WIEM że ona coś zrobi co będzie mi się później śnić po nocach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Bez przesady. Może ona jest trochę szalona, lecz jest dobra i na pewno nic ci się nie stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Wieże ci na słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Mam takie pytanie. Kochasz mnie? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Oczywiście, czemu pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Chciałam to usłyszeć - powiedziała całując cię w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Szkoda że nie tylko ty mnie kochasz- powiedziałem najciszej jak tylko można - Więc co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Jak to co chyba spacerujemy. Chyba, że wolisz coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Dalej spacerujmy, nie chce mi się przerywać tej chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Co najbardziej podoba ci się w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Prócz ciebie? W zasadzie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Ale ty jesteś słodki - powiedziała z uśmiechem. - Appleloosa jest też fajna. Jest tam tak spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Appleosa może jest piękna, ale zdecydowanie wole ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Wole nie pytać o argumenty bo pewnie powiesz ich "bardzo dużo" - powiedziała sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Tylko cztery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - A powiesz je? - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - pierwsze: znalezienie praktyk. Drugie: znalezienie miłości. Trzecie: ucieczka przed konkursem tańca i Czwarta: Ucieczka przed NIĄ. Jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Nią? O jaką Nią chodzi? - zapytała lekko zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Silver Arrow, szurnięta klacz która się we mnie kocha. Nie rozumie że ja nic do niej nie czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Twilight tylko zachichotała. - No nic dziwnego, że się kocha w takim cudnym ogierze jak ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Uśmiechnąłem się po czym pocałowałem ją. - Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Jeszcze jedno pytanie. Ty na prawdę nie lubisz tańczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Westchnąłem. - Gdyby taniec mógłby zabić, to Appleosa była by miastem duchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Gdybyś widział jak ja tańczę - powiedziała z lekkim chichotem. - Canterlot chyba tego nie zapomni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Czyli obaj nie umiemy tańczyć, chyba znaleźliśmy kolejny punkt który nas łączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts