Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - To czego jeszcze nie umiesz? - zapytała z wielkim uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Śpiewać, pisać ballad, i inne tego typu rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Śpiewanie jest fajne i łatwe. Wierszy również nie pisała, ale zawsze warto próbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Może i prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - A właśnie nie pytałam. Co z Cheerile? Jeśli pozwoliła ci prowadzić lekcję to coś jej musi być czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Chora jest. Mi to wygląda na grypę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - To nie dobrze. Mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Też życzę jej powrotu do zdrowia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - A kto by nie życzył? W końcu marzeniem każdego ucznia to nauka z nią u boku - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Fajnie by było gdybym miał taką nauczycielkę. Kiedy słuchałem jej lekcji, zauważyłem że wszyscy słuchali, w mojej szkole to tylko ja słuchałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - No cóż to oznaczało, że cię nie szanowali. Dyscyplina musi być zawszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Dzisiaj poczułem się inaczej, klasa mnie słuchała, i nawet ich zaciekawiłem. Znakomity dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Jak dla mnie jesteś trochę małomówny, lecz może to i lepiej? Czasami jednak można powiedzieć o kilka słów za dużo, a konsekwencje mogą być wielkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Święte słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Ano - odpowiedziała z uśmiechem. - Cieszysz się w ogóle z tych zajęć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Bardzo, nie sądziłem że tak szybko się wykarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Kto wie może to specjalnie zrobiła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Sam nie wiem. Jak tak, to jest dobrą symulantką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Może ją odwiedzimy i zobaczymy jak się trzyma? Spróbuję ocenić co z nią jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Dobry pomysł, chodźmy - powiedziałem po czym poszliśmy do domu nauczycielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Twilight udała się za tobą. *** Po jakimś czasie byliście już przed jej domem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zapukałem do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Standardowo usłyszałeś kasłanie, kilka powolnych i ślimaczych kroków oraz ciche i zachrypnięte "kto tak" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - LightApple i Twilight, możemy wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Ch...chwila - po tych ledwo słyszalnych słowach drzwi otworzyły się. Stała tam Cheerilee, która była cała otulona kocami, a pod oczami było widać wory. - Proszę możecie wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts