Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < -_-* weź mi kur** nie wspominaj nawet o tym. Jestem przeciwny "Princess Twilight" > - To dobrze. Jako nauczyciel powinieneś też słuchać, a nie tylko mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 < Powinieneś się cieszyć z czyjegoś szczęścia > - Święte słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < Cieszyć się z czyjegoś szczęścia kosztem własnym i innych? Spasuje. > - Ty masz chyba tylko tyle do powiedzenia w czasie lekcji co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 < Ja tak robie. Życie jest by uszczęśliwiać innych, a nie siebie > - Zwykle jestem bogatszy w słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < Nikt nie jest szczęśliwy z powodu "Princess Twilight". A w szczególności nie ja > - Nie wątpię - odpowiedziała sarkastycznym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 < Ja i kage torino się cieszymy, i paru innych na forum > Nie odezwałem się. Przybrałem kierunek na farme. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < Ale ja i dziesiątki osób jakie znam uważa to za kompletne dno. Odcinek ten też był słaby, chyba nawet najgorszy ze wszystkich > Twilight wzruszyła ramionami i udała się za tobą. *** Po chwili byliście już na farmie. Obok was przebiegła Apple Bloom i jej przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ciekawe czy odrobiły lekcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Pewnie się tego nie dowiesz jeśli ich o to nie zapytasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Apple bloom. Odrobiłaś lekcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Klaczka jednak już cię nie słyszała, gdyż była daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 To się przekonamy jutro w szkole. Kontynułuje droge do farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 < a zadawałeś coś? > Właściwie byłeś już na farmie, a od domu dzielił cię dystans kilkunastu kroków, który szybko pokonałeś i znalazłeś się przed drzwiami domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 < Nauczyciel robi mojej klasie psikusa z zadanym zadaniem, sprawdza czy słuchamy na lekcji > - Wchodze do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 < może i tak, lecz zawsze znajdą się osoby, które nie połapią się. > - To wchodź - powiedziała Twilight z uśmiechem przewracając oczami i również wchodząc. < dałeś myślnik ^^ > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 < myślnik? Fu** > Wchodze za nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 W domu było pusto. Apple Bloom wyszła z przyjaciółkami, a Applejack zbiera jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Postanawiam znaleźć coś ciekawego do czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Nie było tu za dużo książek, lecz kilka się znalazło na półce w salonie. Głowie były to książki kucharskie, lecz znalazły się również historyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Biorę dowolną książkę i siadam na sofie w salonie by przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Bierzesz pierwszą lepszą książkę i siadasz. Otwierając ją zauważasz okładkę, na której widnieje napis: "Kuchnia dla Zaawansowanych" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Postanawiam ją przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Na pierwszych stronach widniał krótki życiorys autora. Pierwszy przepis był na ciasto Jabłkowo-migdałowe z wiórkami kokosowymi i cytryną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Postanawiam przeczytać całą książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Zajęło ci to dość długo, lecz poznałeś wiele ciekawych przepisów, które można wykorzystać w przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts