Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack tylko uśmiechnęła się, podeszła i pocałowała cię w czoło. - A teraz zaśnij - powiedziała chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Odwzajemniłem uśmiech. - Teraz to na pewno zasnę - powiedziałem po czym poszedłem na górę. - Dobranoc - dodałem. Teraz trudniejsza część, wślizgnąć się do łóżka tak by nie obudzić Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Po cichu wszedłeś do pokoju. Co prawda drzwi trochę skrzypnęły, lecz miała ona twardy sen i nie zareagowała nawet. Tak samo było gdy wślizgałeś się do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Postanawiam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Było trudno, lecz po 5 minutach przekręcania się udało ci się osiągnąć zamierzony cel. *** Obudziłeś się ponownie w nocy. Czułeś się zmęczony i wykończony niespełnionym snem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Niech cie demonie ty - powiedziałem cicho, po czym ponownie próbuje zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Tym razem już się tak łatwo nie dało. Za każdym razem gdy zamykałeś oczy widziałeś go przed sobą. Widok gdy spala Ponyville, a nawet jeszcze gorsze rzeczy, które nie przeszły ci nawet przez myśl. Sądząc po układzie księżyca była około 4 w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Postanawiam więc leżeć bezczynnie, rano najwyżej wypije cały zapas kawy Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Leżałeś bezczynnie około 10 minut, lecz nie mogłeś wytrzymać. Nudziło ci się strasznie, a leżenie w wyrku nie pomagało nic, a nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Musze pomyśleć co mógłbym robić do rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Mogłeś ewentualnie zejść na dół, lecz sądząc po tym, iż raz po raz słychać jakieś stuki i inne takie rzeczy to ktoś tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Coś może się tam dziać. Postanawiam podkraść się i sprawdzić co się dzieje. Oczywiście najpierw delikatnie opuszczam łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Opuściłeś łóżko po czym wyszedłeś z pokoju i udałeś się w stronę schodów. Zrobiłeś to w miarę cicho nie licząc skrzypienia drzwi. Schodząc po cichu na dół zobaczyłeś czytającą Applejack. Raz po raz zmieniała pozycję, w której leżała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Też nie możesz zasnąć? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack usiadła, zamknęła książkę i popatrzyła się w ciebie. - Niestety. Co chwilę się budzę, a mam już tego dość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Znam ten ból. Mam koszmary o smoku co niszczy Miasteczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack wstała po czym przytuliła cię i szepnęła do ucha: - Nie martw się. Nic się nam nie stanie. Żaden smok nie przyleci - powoli i spokojnym melodyjnym głosem cię uspokajała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Wiem. Ale mój mózg ma inne zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack wypuściła cię z uścisku po czym pocałowała cię ponownie w czoło. - To niech tak nie myśli. Nie będziesz się mógł na niczym skupić, a to podstawa u dobrego nauczyciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Usiadłem na kanapie. - Wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack usiadła obok ciebie i zaczęła na ciebie spoglądać i coś sobie rozmyślać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Ciekawi mnie co się wydarzy na imprezie... wiem że jestem na nią skazany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Wiesz. Pękło by jej serce, a ona to traktuje bardzo poważnie - powiedziała przysuwając się bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Jak BARDZO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Popłakałaby się i zamknęła w sobie - położyła ci kopytko na buzi i popatrzyła w oczy. - Będziesz musiał to wytrzymać. Proszę cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts