KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Wytrzymam. Tylko mam pewne przeczucie że znalazła kontakt do Shoba i go zaprosiła, aż taka chyba nie jest, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Dziękuje - powiedziała i pod wpływem impulsu pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < o_o > Jak najszybciej oderwałem usta i odskoczyłem. - Eee... AJ wszystko w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack sama była zaskoczona tym co właśnie zrobiła. - J-ja przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < Mogę się spytać co to miało znaczyć? > - Jesteś zmęczona, może jednak spróbujesz zasnąć tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 <*milczy* > - Nie. Nic mi nie jest. Tak jakoś wyszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < Czekam na odpowiedź > - Ile nie spałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 < Lyro ratuj > - Odkąd zeszłam do ciebie jakieś 4 godziny temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < Ona ci już nie pomoże, bo mój piesek się nią zajmie. GADAJ CZEMU TOŚ ZROBIŁ! JAK SIĘ TWI DOWIE TO BĘDĘ MUSIAŁ IŚĆ PO TRUMNĘ DLA LA'IA... zaraz, jak Twilight z nim skończy to nie będzie czego chować > Westchnąłem - AJ, obaj nie możemy zasnąć. Musimy znaleźć jakiś sposób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 < A to szkoda > - A-ale ja nie chce - powiedziała ponownie siadając na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < Żądam wyjaśnień. Nie dość że LA ma smoka na głowie, to chcesz mu jeszcze Twilight dodać do listy? > Też usiadłem na kanapie. - Słuchaj, jesteś zmęczona - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 < Nie marudź > - A skąd możesz to wiedzieć? - zapytała stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < Aha > - Przecież widać. Nie spisz od północy, a dzisiaj będziesz mieć pracowity dzień. Spróbuj zasnąć tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Naprawdę nie jestem zmęczona. Tylko trochę... samotna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Myślałem że masz chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Applejack na te słowa zasmuciła się jeszcze bardziej. - N-nie mam - odrzekła smutnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < hehehe BUAHAHAHAHAHAHA! Mam pomysła> - Heh, powiesz mi jaki typ ogiera lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 < a wsadź sobie w żyć te swoje igry > - Właśnie żadnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < nawet nie wiesz o co mi chodzi > - Wybacz że tak powiem, ale może nie chcesz być w związku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 < No więc mówię abyś wsadził sobie te igry w żyć ;_;> - Sama nie wiem - powiedziała patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 < dobra, już nic nie mówię > - Pamiętasz co kiedyś mówiła moja mama? "Zawsze gdzieś tam jest twa druga połówka, trzeba tylko umieć ją rozpoznać", możliwe że twój partner mieszka w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Tak, tak. Wątpię. Ty swojej w Appleloosie nie znalazłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Dlatego może jeszcze nie znalazłaś chłopaka, wmawiasz sobie że go nie znajdziesz i tak zaczyna się dziać. Szukaj, a zapewniam że kiedyś ci się to opłaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Ja... dziękuje ci - powiedziała z lekkim uśmiechem przytulając cię - kuzynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts