Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Tak z ciekawości. A jeśli mogę wiedzieć to napisałeś o Twilight tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Zrobiłem głupią minę. - No... ehh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Applejack westchnęła po czym bez słowa cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Wtedy nie wiedziałem że zemną zerwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nikt tego cukiereczku nie wiedział, a co ważniejsze nie przewidział. Zobaczymy jak się wszystko potoczy, a może jednak dziewczyna kłamstwem nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dzięki AJ, na ciebie zawsze mogę liczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Wiem, cukiereczku - powiedziała z uśmiechem nadal cię tuląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie mogę się doczekać wizyty u Cheerilee, korci mnie pytanie "Czy ona coś do mnie czuje". A nawet jeśli tak, to przyznaj dziwnie by to wyglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dlaczego dziwnie? Dwoje zakochanych nauczycielki, którzy razem uczą jedną klasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Chodziło mi o to że, ona jest tak jakby moją nauczycielką, a ja jej uczniem który się szkoli fachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie myśl tak o tym. Pomyśl, że jesteście nauczycielami, którzy uczą tą samą klasę. Myśl logicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobra... tylko na takie słowo cię stać? - parsknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak - powiedziałem sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Bardzo zabawne mój kuzynku - kolejny raz parsknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Spoglądam na zegar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Na zegarze widnieje godzina 03:43 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Pytanko. Jak byś zareagowała, jak by mi się udało z Cheerilee? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Mogłabym odetchnąć i wiedzieć, że dasz sobie radę... chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Chyba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Chcialabym, ale trochę ci nie ufam i wolę cię kontrolować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Mówisz jak moja matka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Bo obiecałam jej cię pilnować i mam zamiar tego dotrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobra, duszno trochę tutaj. Mogę się iść przejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Oczywiście, że możesz, tylko uważaj na siebie - powiedziała wypuszczając cię z uścisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts