Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 "A myślałam o normalnym" Wylądowałam przed nim i przygotowałam się na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 O dziwo wilk cię nie zaatakował. Siedział i się w ciebie wpatrywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Podeszłam do niego, przygotowana na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wilk się nie ruszył z miejsca tylko wyszczerzył swoje drewniane zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Podeszłam jeszcze bliżej, trzymając różdżkę w pogotowiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wilk tylko zawył i nadal siedział w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Podeszłam do niego na wyciągnięcie kopyta. - No co jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Jednak po chwili coś naskoczyło ci na plecy i wbiło swoje pazury w twój lewy bark. Teraz zrozumiałaś, że wilk zawył aby przywołać inne wilki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wrzasnęłam i odruchowo zmieniłam się w błyskawicę. Wyglądałam jak kucykowa wersja Pikachu. (nareszcie akcja!!! ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wilkom za dużo tą przemianą nie zrobiłaś. To są zwierzęta zrobione z drewna i nie mają skóry ani nie odczuwają bólu jak kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Postanowiłam zrobić użytek z moich treningów i użyłam tzw. Samozapłonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wilk, który wskoczył na twoje plecy zapalił się i puścił cię. Jednak udało mu się powiększyć ranę, która obficie krwawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Syknęłam z bólu, ale udało mi się wstać. Powoli pomachałam skrzydłami. Chciałam dotrzeć do najbliższej chmury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wzleciałaś w powietrze, lecz jeden z wilków wbił ci pazury w tynie nogi i zaczął cie ściągać na ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wysłałam w jego kierunku kulę ognia. Znowu machałam skrzydłami, pomimo bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wilk się lekko zapalił, lecz nie dawał za wygraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Nie wytrzymałam. Wiedziałam, że to zaboli, ale... Użyłam pełnego samozapłonu. Cała moja skóra zapaliła się, a różdżka zamieniła się w róg, który przyrósł do mojego czoła. Moje skrzydła się powiększyły. Grzywa była jednym, wielkim fioletowym płomieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wilk prawię cały się zapalił i spadł. Twoje rany tylko bardziej bolały, lecz byłaś wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wzniosłam się w powietrze, co na większych skrzydłach było trochę łatwiejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wzbiłaś się w powietrze i znalazłaś mały obłoczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Usiadłam na nim. Trochę dziwnie się czułam jako alicorn. Niestety, nie wiedziałam kiedy to minie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Po chwili zmieniłaś się z powrotem w pegaza. Na lewym boku była obficie krwawiąca rana szarpana, a na prawej tylniej nodze tuż przy kopycie liczne, krwawiące ugryzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Tak szybko? Juz myślałam, że będzie dłużej... Pomachałam skrzydłami, czym popchnęłam chmurę. Chciałam dotrzeć jak najszybciej do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 < jesteś pegazem nie alicorem ani jednorożcem. Nie powinnaś używać magii więc i nie jesteś w niej szkolona od dziecka > Krwawiłaś coraz bardziej i zdaje się, że traciłaś stopniowo przytomność. Jednak po chwili nie wytrzymałaś i zemdlałaś. *** Obudziłaś się w jakimś pomieszczeniu. W dość wygodnym łóżku, a twoje rany były opatrzone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Spróbowałam podnieść głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts