Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < 15 (prawie 16 ) ... ^_^ > Razem z dyrektorem kroczyłaś pałacowymi korytarzami. Były one szerokie i zdobione kolumnami itp. Po chwili doszliście do drzwi prowadzących was do sali tronowej. - Gotowa? - zapytał dyrektor patrząc w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przełknęłam ślinę. - Chyba tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Dyrektor magią powoli otworzył drzwi po czym wszedł do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wzięłam wdech i wyobraziłam sobie, że to moje urodziny. Weszłam za dyrektorem do sali tronowej, już opanowana. serio, cie te r34 nie dziwi? Zagraj w Banned from... (pełnej nazwy nie podam, bo jakiś nieodpowiedni widz wejdzie i będę musiała płacić za choroby umysłu ()) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Z czym ty dziewczyno do mnie idziesz? BFE przeszedłem ponad 100 razy. Śledzę na okrągło nowe Aktualizacje > Na tronie siedziały dwie księżniczki. Celestia i Luna. Pierwsza księżniczka wstała i podeszła do dyrektora, który szeptem jej coś tłumaczył. Po chwili Celestia podeszła do ciebie. - Mogę zobaczyć ten amulet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 ja nie mogę przejść RD... Widziałeś bad ending z Chrysalis? palnę tego, kto go wymyślił!!! - Oczywiście, Wasza Wysokość. – pokłoniłam się i wyjęłam klosz z torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Tak widziałem. TO ma być sposób dostania się do pałacu w aktualizacji 1.5 ale dlaczego gadamy o tym w ogólnodostępnej sesji? > Księżniczka uśmiechnęła się i zabrała klosz magią. Wyjęła z niego amulet i obejrzała go dokładnie. - Gdzie i w jakich okolicznościach go znalazłaś? - zapytała trochę twardym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 to jest 1.5? - Ćwiczyłam magię w lesie Everfree i nagle usłyszałam dziwny dźwięk. Stawał się coraz mocniejszy i trudniejszy do zniesienia, więc wysłałam błyskawicę do jego źródła. Rozległ się krzyk bólu, a potem wszystko ucichło. Kiedy odgarnęłam gałęzie, na jednej wisiał ten amulet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Dopiero będzie. W lutym podobno > - Nie obraź się, lecz muszę go zabrać jest niebezpieczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 jak przejść RD? :bigsweeteyes: - Nie mogę się obrazić, a jedynie być wdzięczną. Ten amulet próbował mnie zmienić na gorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Pokonać ją w wyścigu. Chyba logiczne? > - Nie rozumiem jak ONO mogło wydostać się ze szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Też nie, księżniczko. widziałeś swój wątek? http://mlppolska.pl/Watek-Grimdark-The-Walking-Dead-Przetrwac-z-Zombie-by-Wizio--5749?pid=269781#pid269781 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - To wszystko co miałaś do powiedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tak, wasza wysokość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Możesz odejść - powiedziała uśmiechając się, odwracając i idąc w stronę tronu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Ukłoniłam się i spojrzałam na dyrektora. widziałeś? <== Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Tak widziałem. Po części to trochę moja wina > Dyrektor zamienił jeszcze kilka słów z księżniczką i udał się w twoją stronę. - Jesteś wola. Zwolnię cię dzisiaj z lekcji i możesz lecieć do domu - powiedziała podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Dziękuję. Do widzenia. - powiedziałam i wyszłam z sali. Kiedy opuściłam zamek, wybuchłam i poleciałam do lasu Everfree. Musiałam zmierzyć się w bitwie z jakimś stworem. To było GORSZE niż zdjęcia do r34. Po części moja (1. Założyłam świat, 2. Zapomniałam odświeżyć sobie regulamin w mózgu) po części... pewnej osoby, której nicku nie podam, bo nie jestem takim chamem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < > Po jakimś czasie doleciałaś do swojego domu. Był taki jak go zostawiłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 chyba przestane komentować sesje... > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Za twoim domem rozciągał się Las Everfree. Miałaś drobne wątpliwości czy aby na pewno chcesz się tam udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przełknęłam ślinę i poleciałam w stronę ruin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Ja wiem wszystko > Doleciałaś do ruin starej świątyni. Do dzisiaj kręcą się tam drzewne wilki i inne stwory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Miałam nadzieję na pojedynek z jakimś normalnym wilkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przeleciałaś, nad ruinami i zauważyłaś jedynie młodego drzewnego wilka, który patrzył się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts