Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dobrze - Applejack ruszyła za tobą. *** Po 8 godzinach dotarliście na miejsce. Wejście do kryjówki Vertisa w Kryształowych górach. Na sam widok tego miejsca złość cię zalewała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Patrząc na to miejsce miałem ochotę spalić je na popiół. Gniew był we mnie tak wielki jak nigdy. -Czas upuścić trochę krwi... po raz ostatni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Jestem z tobą cukiereczku - powiedziała Robiąc kilka kroków do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -A mam wybór? Chyba nie. Wyciągnąłem kuszę jednokopytną i sztylet, pod płaszczem miałem przyszykowane proce. Aż się paliłem do walki. -To wchodzimy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Weszliście do środka. Nadal były tam ślady krwi i kilka ciał po ostatniej wizycie. - To gdzie najpierw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Tam gdzie zabiłem Veritasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dobrze - Applejack ruszyła w stronę komnaty Vertisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Zaczekaj nam nie... Podążyłem za AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Po chwili znaleźliście się na klatce schodowej prowadzącej do jego komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Nie miałem zamiaru sie zatrzymywać. Chciałem iść dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Ty wchodzisz, a ja ubezpieczam klatkę schodową - powiedziała idąc za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Jasne Miałem zamiar wyważyć drzwi i wparować tam z wycelowanymi kuszami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Drzwi zostały wzmocnione od ostatniego razu więc nie da się ich wyważyć zwykłymi kopytami. Na szczęście nie były zamknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Otworzyłem drzwi po czym miałem zamiar wparować do pokoju gotowy do walki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 W pokoju nikogo nie było. Nie było również ciała Vertisa, tylko plamy jego zaschniętej już krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Cholera... nie ma go tu... Podeszłem do plam krwi. Miałem nadzieje że one dadzą mi jakąś wskazówke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Plama krwi jak plama krwi. Nie było na niej żadnych wskazówek/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zacząłem patrzeć czy nie ma gdzieś śladów czy ciało było gdzieś przeciągane lub niosone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 < Towarzyszu pierwszy post w NLR już jest. Teraz chyba twoja kolej :> > Śladów nie było. Ciało prawdo podobnie wyniesiono magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 -Cholera... Wyszłem z pokoju -Albo mi sie wydaje albo zmienili miejsce swojego pobytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 < Ahh no tak. Zapomniałem > - A może jeszcze go nie wskrzesili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 -Być może co nie zmienia faktu że mogli zmienić swoje położenie. Lecz lepiej sprawdźmy resztę kryjówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Oni mogą tu być. Jego strażnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 -A wiec pokażmy im co to znaczy ból Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Czemu nie - Applejack wyjęła zza pleców topór i ruszyła przodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts