Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - I co masz zamiar mnie zabić? Ulży ci wtedy? Uradujesz się niszcząc mnie kawałek po kawałku abym już nigdy nie wstał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Przynajmniej będę wiedział że nie wrócisz do tego świata by ponownie krzywdzić innych... ale nie walczę dla siebie, walczę dla wszystkich: za Hammera, za Celestie i Lunę, za Equestię, za każdego kto ucierpiał przez ciebie być może nawet za twojego brata Ignisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - A właśnie co u niego? Zapomniałem o nim. Czy go w ogóle uwolniliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Nie ale sądząc po twojej walce z nim sądzę że chętnie też by cie zabił. Ale poszuka go się po tym jak upewnię się że na pewno nie żyjesz. Ale po co gadać o nim. Pora ustalić kto opuści to miejsce żywy Szybko schowałem jeden sztylet i strzeliłem z kuszy po czym ponownie zamieniłem ją na sztylet. Zacząłem biec i skakać po drzewach by unikać ziemi z której mogły wyskoczyć kolce Veritasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Gdy bełty uderzyły w alicorna twój widok zaczął się ściemniać i zmieniać kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Nie widziałem za wiele więc wystrzeliłem pociski z procy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Mój mały kucyku wiesz co ci się dzieje? - powiedziały gdy twój pocisk przeleciał obok Veritasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Pewnie to jedna z twoich sztuczek. Jak zwykle, nie chcesz walczyć twarzą w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Jest to pocałunek śmierci. A teraz spotkamy się w twoim umyśle - po tych słowach ciemność zawładnęła twoim widokiem. *** Pojawiłeś się na ceglanym moście prowadzącym do jakiegoś pomieszczenia. Dookoła była ciemność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Trzymałem sztylet i kuszę. Nie wiedziałem co się dzieje. Nie pozostało mi nic jak iść do pomieszczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Gdy wszedłeś do pomieszczenia zasunęły się za sobą drzwi. Zauważyłeś 6 kamiennych posągów w kształcie kucy wysyłające promienie magii w stronę alicorna, który stał na pentagramie. Po chwili pojawiło się kilka szkieletów, które zaatakowały cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Nie miałem zamiaru zginąć od szkieletów. Miałem zamiar trzymać je na dystans a jeśli któryś by się zbliżył bym go zniszczył sztyletem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ze szkieletami uwinąłeś się szybko. Po ich zniszczeniu z piedestałów zeskoczyły dwa posągi, które powolnie ruszyły w twoją stronę. Na środku również zaczęły odbijać się kule energii, które prawdo podobnie miały niszczyć te kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zacząłem biec na kule tak by posągi mnie goniły w wpadły prosto na kule. Kiedy byłem obok kul robiłem wślizg by je uniknąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Dobrze wiedziałeś, że skoro kula potrafiła zniszczyć kamień to z ciebie zrobiło by popiół. Po zniszczeniu posągów kula znikła po czym ponownie pojawiły się szkielety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Rany to robi się nudne. -powiedziałem do siebie po czym używałem tej samej strategi co z poprzednimi szkieletam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po szkieletach kolejne 2 posągi zeskoczyły z piedestału, a kula energii ponownie się pojawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wyglądało na to że nie pozostało mi nic innego jak zrobić to co wsześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po powtórzeniu sekwencji pojawiła prawdo podobnie ostatnia fala szkieletów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Tym razem nie chciało mi się z nimi bawić, rzuciłem w grupę pociskami eksplodującymi po czym przygotowałem się na kolejne posągi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Szkielety eksplodowały po czym z piedestałów zeskoczyły ostatnie 2 posągi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Denerwowało mnie powtarzanie czynności ale musiałem to zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po raz ostatni zniszczyłeś posągi po czym pentagram obniżył się. Zniszczyłeś główne źródła mocy Veritasa przez co musiał wyciągnąć swój sztylet. Był on falowany o kolorze zielono-zółtym, a nim było coś napisane czego nie mogłeś odczytać. - Cóż to pewnie mój koniec, lecz nie poddam się tak łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Wiesz że ja też się tak łatwo nie poddam. Jakieś ostatnie słowa przed ostatnią walką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Powodzenia w dalszym życiu - powiedział powoli podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts