Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Taa powiedz to Orkowi, który macha swoim toporem gdy ty chcesz go patykiem pobić jak jakiś cholerny goblin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Jeśli ten patyk rzuciłoby mu się w oko a potem drugi patyl w drugie oko łatwo mu zabrać topór i skrócić nim go o głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Walczyłeś ty w ogóle z orkiem? - zapytał jeden z najemników. - Oni nawet z doświadczonych wojowników zrobią kotlety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Poradziłem sobie z alicornem o potężnej mrocznej mocy... poradzę sobie też z orkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Cóż Alicornów jest mało, więc szkoda ich zabijać - sprostował jeden z najemników. - To jednak świadczy o tobie i o twojej woli walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Teoretycznie to zabiłem go dwa razy. Chociaż po części szkoda było mi go zabijać po raz drugi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Cóż kto jak woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Być może ale nie wiadomo co nas zawsze spotka w życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Kto wie. Może nawet ktoś nas nie wrócić z polowania bo orki zrobią z niego sieczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Zobaczymy na polowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Zobaczym, zobaczymy - sprostował jeden z najemników biorąc kolejnego łyka z butelki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wziąłem kolejny łyk by zabić czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - To może idź zapoznaj się z innymi. Będzie ci łatwiej na polowaniu bo niektórzy to sami ci mogą "przez przypadek" przydzwonić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Z kim radzicie mi się najpierw dogadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - To już od ciebie zależy. Jednak możesz pogadać z Darkiem, który siedzi dniami i nocami w swoim domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Gdzie on mieszka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Gdy wychodzisz z baru to kierujesz się w stronę ratusza. Za nim powinien być domek z czarnego drewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -No to zobaczymy jak uda mi się z nim dogadać- wypiłem resztę drinka po czym wyszłem z baru i udałem się do wyznaczonego domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po chwili dotarłeś już do mrocznie wyglądającego domu. Stroiły go głównie kości oraz głowy orków i młodych smoków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podeszłem do drzwi i zapukałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po jakimś czasie i kilku stukaniach i dźwiękach uderzającego o siebie szkła dźwiękach otworzył ci jednorożec w czarnej szacie. Nie było go prawię widać. - Czego? Jestem zajęty - powiedział zniecierpliwionym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Witaj, jestem nowy w mieście i wyruszam na polowanie, kucyki w barze powiedzieli mi żebym lepiej najpierw z tobą pogadał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Zawsze wysyłają do mnie jakiegoś włóczęgę. No dobra wejdź ale na chwile - powiedział odsuwając się od wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Weszłem do domu -Wydajesz się być czymś zapracowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Może i tak, chodź głównie to wina natrętnych gości szukających mikstur i nauk czarnej magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts