wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nie wiedziałem co myśleć... jakaś cząstka mnie chciała okazać do Smoothy uczucia ale inna część mówią że uważałem Somadę za jedyną i tak powinno być chociaż ta nigdy mnie nie kochała, a inna część mnie... myślała o... Applejack... nie wiedziałem co myśleć... ciągle siedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Smoothy również milczała i siedziała tak z tobą w tej samej pozycji nawet się nie ruszając tylko trzymając ciągle głowę na twoim ramieniu.Nie wiadomo co mogło chodzić jej po głowie, lecz było również wiadome, iż się tego na razie nie dowiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czy miałaś kiedyś tak, że sumienie nie pozwalało ci na coś chociaż część ciebie chciała to zrobić? - powiedziałem trochę smutnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Cóż... często miewałam takie uczycie jak byłam... złodziejką i bandytką... Nikt nigdy nie powiedział, iż zapomnienie o tym będzie trudne, lecz trzeba się starać ze wszystkich sił i robić wszystko aby nie dopuścić myśli o przeszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Ale za dużo zmian z krótkim czasie sprawia że nie wiesz co myśleć... prawie 4 tygodnie temu byłem jeszcze gotowy oddać życie za swojego mistrze a dziś siedzę tutaj z tobą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Jak już mówiłam nigdy nie wiedzieliśmy co przyszłość nam zgotuje... - odparła krótko nadal trzymając głowę na twoim ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Może masz racje? Nie wiem co myśleć o swojej sytuacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - To już zależy od twojego nastawienia - skwitowała krótko otwierając oczy i wpatrując się w przestrzeń przed sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Taaa...- zacząłem się zastanawiać co teraz. Pewnie oszalałem ale odwróciłem się do Smoothy i ją pocałowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Była ona kompletnie zaskoczona i sama nie wiedziała co o tym myśleć. Po chwili jednak odwzajemniła pocałunek, lecz po kilku sekundach go przerwała. - Czy... ty na prawdę tego chcesz? - zapytała woląc się upewnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Tak... wcześniej kochałem klacz o imieniu Somada ale ona złamała mi serce gdyż każde jej słowo było kłamstwem. Potem zobaczyłem że kocha mnie Applejack. Towarzyszka w moich ostatnich dniach starego życia. Zaczynam nowe życie odrzucając niemal wszystko co było ze starego życia. I tak chyba by to nie wyszło. Sprawiałem że pochłaniała ją wojna. Oni trzymali Arrowa... ale nie trzymają już Heavena. Po tych słowach przybliżyłem się do Smoothy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Ta tylko popatrzyła swoimi wielkimi i błyszczącymi na ciebie po czym przytuliła się do ciebie i pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Tylko to odwzajemniłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Przytuliła się do ciebie jeszcze mocniej po czym razem bez przerwania pocałunku położyliście się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Patrzyłem w jej w oczy swoimi brązowymi oczami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Ta również się wpatrywała w twoje oczy po czym powoli je zamknęła wczuwając się bardziej w pocałunek. Rumieniła się coraz bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Uśmiechałem się do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Ona również się do ciebie uśmiechnęła i ponownie otworzyła oczy. - Em... to... jak się czujesz? - zapytała z wielkim rumieńcem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Dobrze... czuje się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - To... dobrze - powiedziała po chwili. Tkwiliście patrząc w siebie kilka minut, lecz po chwili Smoothy ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Jedyne co zrobiłem to ją obiąłem. Dobrze było czuć ciepło innej osoby obok siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po jakimś czasie ponownie przerwała pocałunek. - K... - zawahała się - Chyba cie k-kocham... - powiedziała lekko zawstydzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Wiesz że ja chyba też? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Co chyba też? - zapytała z chytrym uśmieszkiem, który kierowała w twoją stronę. Najwyraźniej chciała to usłyszeć właśnie od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Też cie kocham- powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts