Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Smoothy ponownie się uśmiechnęła, lecz był to bardziej rozmarzony uśmiech, który wyrażał radość i szczęście. Będąc przytulona do ciebie zalotnie pomachała rzęsami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ponownie ją pocałowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Ona również odwzajemniła pocałunek. *** Na dworze z każdą minutą robiło się coraz ciemniej, a wy byliście razem, całowaliście się lub po prostu w milczeniu się przytulaliście. - Może... - zaczęła niepewnie. - Chciałbyś zostać na noc? Jest ciemno, a masz chorą nogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Czemu nie. Chora noga i noc to marne połączenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Smoothy zadowolona z twojej odpowiedzi pocałowała cię w polik... - A nie będzie ci przeszkadzało, iż będziemy spać razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Nie, nawet chciałem się spytać czy będziemy spać razem.- powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Jesteś teraz caaały mój - powiedziała z rozmarzonym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Proszę bardzo- powiedziałem z ponownym uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Smoothy wstała po czym skoczyła na ciebie i przytuliła cię romantycznie patrząc ci w oczy. - I tu cie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Sam ją przytuliłem po czym obróciłem się tak by to ona była na dole -A może to ja mam ciebie?- uśmiechając się i patrząc jej w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Tylko nie rób mi krzywdy - powiedziała z udawanym strachem i malującym się uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Będę delikatny -uśmiechnąłem się po czym ponownie ją pocałowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Smoothy tylko odwzajemniła go. Próbowała uwolnić przednie kopyta co jej się w końcu udało i przytuliła cię mocno do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Byłem do niej przytulony czułem że chcę być przy niej jak najbliżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Po jakimś czasie ponownie przerwała wasz czuły pocałunek i jeszcze mocnej się do ciebie "przykleiła." - Nigdy mnie nie opuszczaj... proszę... - wyszeptała ci do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 -Nie mam zamiaru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Dziękuje ci... - powiedziała nadal trzymając cię w uścisku. - Nie wyobrażam stracić sobie kolejnej osoby... - dodała ze łzami w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 -Ja podobnie... wiesz... przy tobie czuje się jakbym znowu miał skrzydła... jakbym mógł znowu latać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - To dobrze... - powiedziała przewracając się z tobą. Tym razem to znowu ona na tobie leżała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 -Teraz ty jesteś na górze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Ano jestem... - zaśmiała się po czym przybliżyła swoją buzie na tyle, abyście stykali się nosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Nadal ją trzymałem i obróciłem się z lewo by była obok mnie gdyż kolejny obrót w prawo pewnie skutkowałby tym że spadlibyśmy z łóżka -Wole by żadne z nas nie górowało- powiedziałem z uśmiechem nadal stykając się z nią nosami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Jesteś moim małym złodziejem - powiedziała pocierając swoim nosem o twój i ponownie się uśmiechając, a nawet trochę rumieniąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 -A ty moją małą złodziejką... bo skradłaś mi serce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 < złodziej tekstów ._. > - Właśnie miałam powiedzieć to samo... - powiedziała całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts