Future Pony Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 (edytowany) Jak wiadomo Fluttershy jest jedną z głównych bohaterek co wiąże się z dużym zainteresowaniem autorów wielu obrazów i rzeźb,wierszy oraz...fanficków. Oczywiście nie każdy fanfick jest wart uwagi ale zawsze znajdą się perełki które warto przeczytać. I teraz pewnie rodzi się wśród userów pytanie : "Po co on nam to pisze ? znalazł się regencina od siedmiu boleści ! " A piszę to z tego powodu że wraz z użytkownikami Chcemy zrobić listę fanficków poświęconych Fluttershy oraz takich gdzie ona występuje i zajmuje dość ważną role. oczywiście wystąpią podziały na gatunki a być może nawet na autorów (zobaczy się w praniu)[sad]"koma" by Frey -[sad]"koma" by Frey KLIK [shipping]"Too Shy for a Rainbow" autorstwa JakeHeritagu "Too Shy for a Rainbow"Oryginał Przetłumaczone:Rozdział 1Rozdział 2Rozdział 3Rozdział 4Epilog[silce of life][random[romans]Shylitude Slice of Life autorstwa Triste Cordisa Ok, wiem że nie wypada reklamować swojego opowiadania, ale Fluttershy odgrywa bardzo ważną rolę w moim ficu zatytułowanym Shylitude [slice of Life] [Random] [Romans]. Ba, trafiła na okładkę PS. W sygnaturze link do wersji Issuu (taka e-książka + link do pobrania PDFa)LINK[violence][sad]Cena prawdy autorstwa Emesa Cena prawdy. Co prawda Fluttershy nie występuje ale jest śledztwo dotyczące okoliczności jej... śmierci .LINK[cossover][violence]Nie z tego świata autorstwa kanapkiAnglojęzycznych były by trochę Z Polskich polecam Nie z tego świata[comedy][adventure][slice of life][human]A Different Viewpoint of Equestria autorstwa Christophera28Ja też mogę polecić A Different Viewpoint of Equestria. W pierwszych rozdziałach głównym bohaterem opiekuje się Fluttershy . Bardzo wciągający fanfic, a tu do niego link podaje:http://www.fimfiction.net/story/12961/a-different-viewpoint-of-equestriaNie wolno wrzucać treści zabronionych przez regulamin ! 3 osoba kopiująca mój pomysł bez pytania Spłońcie ~ Arjen Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ok, wiem że nie wypada reklamować swojego opowiadania, ale Fluttershy odgrywa bardzo ważną rolę w moim ficu zatytułowanym Shylitude [slice of Life] [Random] [Romans]. Ba, trafiła na okładkę PS. W sygnaturze link do wersji Issuu (taka e-książka + link do pobrania PDFa) Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Cena prawdy. Co prawda Fluttershy nie występuje ale jest śledztwo dotyczące okoliczności jej... śmierci . Link do komentarza
Chief Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Anglojęzycznych były by trochę Z Polskich polecam Nie z tego świata Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ja tylko polecę "Rosołek" (best fic ever ) i "The Cough", ale z oczywistych względów linka nie dam. To po grzyba tu to piszesz ? - Telewizor Zangetsu No wiesz, może ktoś się zainteresuje i wygugluje, a nie będzie korzystał z linków ~ WCiWZ Link do komentarza
Fadlan Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ja też mogę polecić A Different Viewpoint of Equestria. W pierwszych rozdziałach głównym bohaterem opiekuje się Fluttershy . Bardzo wciągający fanfic, a tu do niego link podaje: http://www.fimfiction.net/story/12961/a-different-viewpoint-of-equestria Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Silent Ponyville 2 Główną bohaterką jest Fluttershy, to taka jakby kontynuacja Rainbow's Suprise (to też dodać, druga część To Shy For A Rainbow). Ale linka nie dam, bo to GRIIIIIMDAAAARK! Link do komentarza
Future Pony Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Jeszcze dziś obgadam z Avatarem,sprawę tego typu fanfikcji.Możliwe że damy odpowiednio oznaczony temat...zobaczy się ! Link do komentarza
Fadlan Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Jeżeli będzie można Fanfici z tagiem [Violence] to jeszcze mogę jeden fanfic polecić Fanfic pod tytułem: "Wieczna Wojna" autorstwa Kredke. Bardzo ciekawa historia, a i rola Fluttershy jest niezwykła. Dalej nie będe spoilerował, tylko link podam: http://mlppolska.pl/Watek-Wieczna-Wojna-Violence--3371 Link do komentarza
PinkVamena Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Czy powstanie dalsza część '' Too Shy for a Rainbow '' bardzo wciągająca opowieść Link do komentarza
Dolar84 Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Skoro wpadłem w zug dodawania fanfików o najróżniejszych bohaterkach, to absolutnie nie może zabraknąć opowiadania o naszej żółtej chodzącej nieśmiałości. Nosflutteratu - Fluttershy wampirem (NIE! Nie świeci w słońcu!). Fenomenalny pomysł i bardzo dobre wykonanie. Gorąco polecam. Wersja angielska. Link do komentarza
Recommended Posts