Pan E Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Kk , przyjąłem , Dowództwo Taktyczne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Hej ludkowie Może przypomnijmy jak ma wyglądać nasz Ponymeet. A tymczasem ściągnąłem kolejną duszyczkę do nas:raritybelle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Moja propozycja organizacji: 11:30-12:00 spotkanie przy Ignacym na Placu Wolności; 12:00 przejście do Gdzieś; 12:15-13:30 oglądanie Serialu; 13:30-do bólu pieczenie(powiedzmy) babeczek, rysowanie, Fighting is Magic(Brać pady USB kto ma) ect. Co o tym myślicie, zgłaszać swoje propozycje. komentować, w końcu to jest forum a ja Alfą i Omegą nie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jestem za ale Gdzieś jest już (chyba) ustalone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ja mówię, ogarnę na dniach w których godzinach możemy w tym Piaście być i mieć dostęp do rzutnika i ściany gdzie to można wyświetlić. A reszta programu spoko, w międzyczasie proponuję wypad do Biedronki i na koniec wspólne piwo albo cuś <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 A tymczasem ściągnąłem kolejną duszyczkę do nas:raritybelle: Good indeed, the more the merrier Ja mówię' date=' ogarnę na dniach w których godzinach możemy w tym Piaście być i mieć dostęp do rzutnika i ściany gdzie to można wyświetlić. A reszta programu spoko, w międzyczasie proponuję wypad do Biedronki i na koniec wspólne piwo albo cuś <3 [/quote'] a mnie kto do domu odwiezie, i poza tym projektorek o którym mowa ma wyjście HDMI bo ja niestety dysponuję tylko sprzętem z tym wyjsciem:flutterblush: :edit: jeżeli nie to ja może pogadam i z pracy wezme. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 A ja nawet nie wiem ;_; Jakbyś pogadał i się zorientował czy możesz z pracy wziąć to chyba by było dobrze. Bo ja nawet teraz nie mam jak zapytać o ten projektor . Uh, a co do odwożenia, no tak, ja to mogę na piechotę leźć, lub po kogoś wydzwaniać xd Albo stopem jechać! O, Tobie polecam stopa XDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Mi plan pasuje 12:00 przejście do Gdzieś; Masz na myśli Piasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 @ BoA Zapewne @Anaid A co to za człek ? Ja tez ostatnio zbronifikowałem kumpla , jest początkujący ale myślę że się odnajdzie , jest radosnym nieogarem więc nie będzie odstawał od towarzystwa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 @ESH3R Kolega z klasy. Obejrzał już wszystkie odcinki więc wie o co chodzi. Tylko że jest bardzo nieśmiały:flutterblush: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 @Anaid e tam, ja też jestem nieśmiała, ale potrafię się rozkręcić, a skoro ja potrafię to on pewnie też ; p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Uke , będziecie organizować spotkanie w Macu w następną sobotę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Co do spotkania w Macu to nie wiem, wątpię, wiecie, Wielka Sobota i te sprawy. Ale może na trochę jakoś wcześniej. Nie wiem zresztą XD Nieśmiałość? Muahahaha, jakieś 2 lata temu to nawet bym się nie wybrała gdziekolwiek, bo się bałam odezwać do kogokolwiek i zbliżyć na odległość mniejszą niż 2 metry ;_; XD Także tego, rozkręcicie się! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 trochę wcześniej to znaczy ? Tak btw to chodziło mi nie o tą sobotę tylko następną , następną . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 2x następna oznacza za dwie następne soboty? Wtedy będzie 13 kwietnia - ponymeet. Chociaż pewnie nie o to chodzi XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Chodziło mi o sobotę 6 kwietnia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 A to sorry, moja inteligencja zawsze zawodzi ;_______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ten kto proponował żeby zrobić meet w cieplejszym czasie ,trochę się pewnie zdziwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nie no, lato to to nie jest. Ale ja się hartuję, zarówno wczoraj jak i przedwczoraj po ok 2 h na dworze pod kościołem <3 Dziś czeka mnie to samo xD A co do soboty 6, to raczej będę w Nałęczowie, więc nope. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Możemy zaczynać odliczanie do meetu. Zostało już tylko 11 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 W Kwietniu też ma być śnieg? Normalnie epoka lodowa ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 10 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nadchodzi białe zimno, czas miecza i topora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 9 dni O, byłbym zapomniał DESU DESU !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 ESH3R uprzedziłeś mnie. Foch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się