Nightsinger Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Hontōni kawaī desu, co was tak na japoński naszło. Jutro będę smażył ogłoszenie na FGE więc czy ostateczny plan może wyglądać tak: 11:30-12:00 spotkanie przy Ignacym na Placu Wolności; 12:00 przejście do Domu kultury Pisat; 12:15-13:30 oglądanie walnie wybranych odcinków serialu; 13:30-do bólu pieczenie(powiedzmy) babeczek, rysowanie, Fighting is Magic(Brać pady USB kto ma bo ja niestety nie posiadam) ect. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Może może. A co do "desu" to dwa słowa : rozen maiden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Mi pasuje ale jak zacznę piec babeczki to zostawię tam jesień średniowiecza :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ano chyba pasuje i w Piaście możemy tak być od 12. A właśnie co z projektorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 7 dni. BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA zuo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wyprzedzasz czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ogólnie nie mogę się już doczekać żaby was znowu zobaczyć, bialskie pięciopalczaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 6 dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 7 dni, przecież dzisiaj jest sobota geniuszu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Proponowana treść ogłoszenia na FGE sprawdzić przeczytać zaproponować poprawki “Come one, Come all to whitness the magic of... nie to nie to... Uwaga!!! Uwaga!!! Mam zaszczyt zaprosić wszystkich fanów My Little Pony, Friendship is Magic z Białej Podlaskiej i okolic na drugi (trochę lepiej) zorganizowany bialski Ponymeet, który odbędzie się w sobotę 13 kwietnia. Plan spotkania: 11:30-12:00 spotkanie przy Ignacym na Placu Wolności; 12:00 przejście do Domu kultury Pisat; 12:15-13:30 oglądanie walnie wybranych odcinków serialu (oglądamy tyle na ile starczy nam czasu w takiej kolejności); Winter Wrap Up Magic Mystery Cure It’s about time A friend in deed Too Many Pienkie Pies Read it and weep Magic Duel Canterlot wedding Boast busters 13:30-do bólu pieczenie(powiedzmy) babeczek, rysowanie, Gry wieloosobowe(Kto ma niech weźmie pada USB ponieważ organizator nie posiada). Podczas Meeta obowiązywać będą zasady dobrego wychowania, ale tego chyba mówić nie trzeba. Jeszcze raz wszystkich bardzo serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Nightsinger” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie liczę dnia epickości czyt. meetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Aha jeżeli tak to dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Słuchać. Byłem dzisiaj w Barwnej i podczas wywiadu dowiedziałem się o pewnej możliwości. Można tam przyjść w zorganizowanej grupie do ok. 15 osób. Jest tam telewizor, kanapa i ogólnie fajnie. Jest więc propozycja aby zrobić tam kolejny meet. Trzeba by się spytać tylko dyrektorki. Ale ona na 100% by się zgodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 No to trzeba znaleźć 15 osób które na 100% przyjdą najpierw. Bo z ludźmi to różnie bywa :c Swoją drogą ten meet trochę mi pokrzyżował plany pojechania do znajomej na 18, ale no trudno, odwiedzę ją w maju~ Tylko ostrzegam, że aktualnie przeżywam fazę na śpiewanie pieśni religijnych bez powodu i tak nagle ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Więc zapisz się do chóru kościelnego XD Ciekawy pomysł ze zorganizowaniem następnego następnego Ponymeetu w Barwnej, ja mogę być jedną z tych piętnastu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ja jestem raczej 90%, zależy kiedy to będzie po prostu~ Co do chóru - byłam kiedyś w scholi ale już nie jestem ;_; Ale na czuwaniu byłam, ażeby śpiewać! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To nagrywaj pieśni dla Radia Maryja! Nie mogę się doczekać. Będzie na pewno wspaniale~ PS: Moi koledzy na zastępstwie w bibliotece słuchali Radia Maryja. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 It is Done wiadomość o meecie poszłą na FGE, jeszcze jakby ktoś dowalił zdarzenia na Facezbuka było by fajnie. Uke apropo pieśni religijnych ja w tych klimatach to słucham Purpurowych Godów KATa:rd9: hontoni kawai des ne. oiasuminasai mina!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Radio maryja srsly ? Jak umiesz śpiewać to lepiej zacznij nagrywać covery albo własne kawałki na youtube może się wybijesz ale Radio Maryja to porażka i tylko się zbłaźnisz, jak już to rozkminiamy na serio. A co do pewnej 15 to me either Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 HOP, jest wydarzenie na fejsie~ http://www.facebook.com/events/446707078731617/ A co do Radia Maryja, no proszę Cię, śpiewać to ja nie umiem, ale lubię pieśni religijne, te takie typowo scholkowe <3 Dlatego śpiewam je w kółko~ Ale raczej nie wiążę z tym większych ambicji XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Właśnie, widzieliście ten fanowski odcinek MLP, Double Rainboom? Wczoraj przyjaciel Brony mi go wysłał i wg. mnie jest świetny Jest to crossover, w którym są postaci z bajek stworzonych przez Lauren Faust. Tu macie link do odcinka > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 5 dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Bo Dnia Epickości nie trzeba liczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 haha pierwszy na 10 stronie, a to znaczy że jest już 301 postów:pinkiederpy:. Pomijając te statystyki jutro będę wiedział o projektorze, FGE jeszcze nie zapodało ogłoszenia dalej czekamy, i widzimy się w sobotę. Szybki konkurs na ten tydzień kto zgadnie jaki Cosplay będę miał dostanie Czekoladę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Daring do Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się