Pan E Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 To widzimy się na meecie . A tak btw to wiesz czemu BoA nie przyszła mi pomóc z plakatami , wczoraj o 11 20 ? Był Anaid i jego gimbaza ale ona nie przyszła . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kociaukę :P Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 To widzimy się na meecie . A tak btw to wiesz czemu BoA nie przyszła mi pomóc z plakatami , wczoraj o 11 20 ? Był Anaid i jego gimbaza ale ona nie przyszła . Podobno o 11 łóżko zaczęło do niej mówić, a później leciał na jej ulubionym koreańskim kanale jakich jej także ulubiony serial i też do niej mówił. xD Tak więc do zobaczenia! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Koreańskie seriale taaa ... czytałem jej bloga no i , no i , na tym zakończmy temat , o gustach się nie rozmawia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Dzisiaj powiesiłem plakat w moim gimnazjum ciekawe czy będzie jakiś odzew , może nie jestem jedyny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Takie małe pytanie wieszałeś może coś przy platerce i kraszaku? Może na moich starych śmieciach też się jakiś brony uchował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Dzisiaj idę do miasta to powieszę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Właśnie, generalnie to możesz jak będziesz miał czas, porozwieszać coś w pobliżach liceów, techników (platerka, kraszak, stach, ekonom, itd.), nie tylko gimnazjów, wtedy może przyszłyby jakieś osoby właśnie wiekowo w okolicach 18 itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Powiesiłem przy ekonomie i przy AWF'ie ale dwa dni później nie było po nich ani śladu tak samo z tymi na placu wolności . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukiereczekBP Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Hej wierni fani MLP! Jestem z Białej Podlaskiej i mam 14 lat (raczej nie zaniżę średniej wieku ;p) Już się nie mogę doczekać na na to spotkanie. Będę napewno. Cukiereczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kociaukę :P Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 O! Coraz więcej ludzi :3 Będzie zabawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Mam pytanie , czy gdzieś w Białej można dostać blind bagi ? Wiem że są w '' świecie zabawek '' koło placu wolności , widzieliście je gdzieś jeszcze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 ESH3R - w Careffourze były to napewno. Nie wiem czy nadal są. Ale generalnie tam przed świętami to już w ogóle poniaczy na masę było. Po świętach też jeszcze coś zostało, może i nadal są, bo w końcu tam zawsze są jakieś zabawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Dziękuję temu kto powiesił ogłoszenie w Mickiewiczu, potem bym miał wyrzuty, że mnie nie było. To trochę dzięki mnie, bo poprosiłam ESTH3R'a (czy jak tam się pisze jego nick) żeby w Mickiewiczu powiesił ESH3R - w Careffourze były to napewno. Nie wiem czy nadal są. Ale generalnie tam przed świętami to już w ogóle poniaczy na masę było. Po świętach też jeszcze coś zostało, może i nadal są, bo w końcu tam zawsze są jakieś zabawki. Ja widziałam w sklepie zabawkowym niedaleko Mickiewicza, ale już nie ma, są blind bagi Littlest Pet shop PS: widziałam kolorowankę Applejack z oczami ustawionymi tak, że wyglądała jak nieocenzurowana Derpy o-o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Uwaga , Uwaga mam wielką prośbę , nie jestem w stanie sam obskoczyć całej Białej z tymi plakatami więc dobrze by było gdybyście wydrukowali z 5-6 plakatów i rozwiesili w swojej okolicy w miarę możliwości . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Już nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ja też , ciekawe ile osób przyjdzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Zobaczy się~ Ja to tylko mam nadzieję wyzdrowieć do tego czasu, bo znowu jestem chora x_x A opuścić kolejny meet z tego powodu to już by było jakieś fatum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUBMLP Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 To było ciut gimbusiarskie No ale dość o tych plakatach bo się offtop robi . Tak ale ile was dokładnie jest ? 6 ale chyba 2 lub 3 przyjdą. Albo 1... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Dobra wiadomość która wszystkich pewnie zainteresuję. Już zaopatrzyłem się w nagrode w konkursie, który będzie podczas meeta, podpowiem tylko że ma coś współnego z babeczkami , jak ktoś zgadnie to Wielki szacunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Upieczesz morfinki! Znaczy muffinki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 To będzie niespodzianka:tom: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Upieczesz morfinki! Hmm.. morfinki ?! , ale swoją drogą , to by było ciekawe , o ile rozumiecie przewrotnośc tego stwierdzenia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Będzie jakiś Quiz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Z babeczkami tak ? hmm ... czy to tasak ? a może nóż rzeźnicki ? a może krzesło ze skórzanymi pasami ? no wiecie babeczki , Cupcakes ... eh ja chyba jestem bardziej chory niż mi się wydawało , o ile to w ogóle możliwe ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kociaukę :P Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Z babeczkami tak ? hmm ... czy to tasak ? a może nóż rzeźnicki ? a może krzesło ze skórzanymi pasami ? no wiecie babeczki , Cupcakes ... eh ja chyba jestem bardziej chory niż mi się wydawało , o ile to w ogóle możliwe ... Nie jesteś sam, ja jestem trochę bardziej ponad normę walnięta. BoA potwierdzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się