Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Aha - Zeszłam z drogi dając przejść Księżniczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Księżniczka uśmiechnęła się w twoją stronę i weszła. Rarity o mało nie dostała palpitacji serca. - Auroro możesz przyprowadzić tu Twilight? - zapytała będąc w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Oczywiście Księżniczko - Pobiegłam na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Na górze widziałaś spory kłębek na łóżku. Był przykryty kocem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Podeszłam do niego i zaczęłam szturchać z poważną miną - Twilight, wstawaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Kłębek nadal się nie ruszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Zirytowałam się, więc wzięłam zamach i zdjęłam koc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Pod kocem były ułożone poduszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 No pięknie... - Byłam zaskoczona, szybko zbiegłam.Gdy byłam na dole podbiegłam do Rarity - Nie ma jej tam ! - Powiedziałam z lekką paniką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - C... Co? Byłam jeszcze niedawno tam. Spała więc nie chciałam jej budzić - powiedziała Rarity trochę spanikowana. Celestia tylko stała w milczeniu i obserwowała was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - To nie była ona tylko sprytnie ułożone poduszki pod kocem - Panikowałam lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - No to znowu musimy na nią czekać - powiedziała Rarity siadając ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Ja nie mam zamiaru! Wiesz gdzie ona może teraz być? - Spytałam się Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Niestety nie. Nie chodzę w nienormalne towarzystwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Westchnęłam - Wiec znowu czekanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Nie miałam dzisiaj niczego ważnego, więc mogę poczekać - powiedziała Celestia siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Chcesz może Księżniczko kawę lub herbatę? - Powiedziałam wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Poproszę herbatę - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Uśmiechnęłam się lekko i poszłam do kuchni ją przygotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Po chwili herbata była gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Zaniosłam ją księżniczce i usiadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - To jak wam minęły ostatnie dni z Twilight? - zapytała księżniczka podnosząc magią filiżankę herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Mniej więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - A coś jeszcze powiesz? - księżniczka się lekko uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts